Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie voor 2015 / 2016. Regel daarom nu je tickets met korting!

Dit jaar is het thema van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015 ‘La Douce France’. Je bent meteen een dagje uit in Franse sferen: op authentieke bistrostoeltjes met bijpassende wiebeltafeltjes proef je lekkere Franse hapjes, zoals tarte tatin. Of wat dacht je van een wijnproeverij onder de lichtjes van de Eiffeltoren?

kampeer en caravan jaarbeurs 2015

Maar vooral kom je hier om je volgende kampeerbestemming uit te zoeken! Ga lekker zitten in de nieuwste modellen campers en caravans en laat je inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Daarnaast barst hét kampeer-event van Nederland uit z’n voegen van de activiteiten. Van de SelfieRoute tot aan het BuscamperPlein (dé rage in camperland!), van het Fietsparcours tot zélf proefrijden in de camper. En na het volgen van de workshops in het KampeerTheater kun jij als zelfbenoemd kampeerexpert zorgeloos op pad. Bon voyage!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs met korting

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 7 t/m 11 oktober 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Koop je tickets online met korting via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Met de code ZXV32546 kost een kaartje slechts € 9,- (normale online tickets zijn een tientje en voor tickets aan de deur betaal je € 12,50). De kortingscode is geldig t/m 6 oktober.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>