In 160 tekens de laagste vluchtprijs

KLMfare Twitter

Ongetwijfeld komt je dit bekend voor: je wilt die hippe stedentrip maken en dus ben je avonden bezig de goedkoopste vlucht te vinden. Niet meer nodig! Met @klmfares krijg je supersnel automatisch het goedkoopste vluchttarief gepresenteerd.

Hoe werkt het?
Stel dat je in mei naar Istanbul wilt gaan. Er zijn drie manieren om nu via Twitter een vluchtprijs te krijgen. De mogelijkheden variëren van heel grofweg zoeken tot heel specifiek:

  1. Je tweet simpelweg “Amsterdam to Istanbul” (da’s voorwaarde # 1: het moet in het Engels);
  2. Je tweet “Amsterdam to Istanbul in May”;
  3. Je tweet “Amsterdam to Istanbul 10-05 15-05” (waarbij 10-05 voor de heenvlucht staat en 15-05 voor de terugvlucht)

Het resultaat
Het resultaat is een tweet terug binnen enkele seconden (8 seconden om precies te zijn!) met een vluchtprijs en een link om direct te boeken.  Als je geen specifieke maand of datum opgeeft, krijg je de laagste prijs binnen nu en 5 maanden getweet. Binnen een minuut weet je zo het goedkoopste beschikbare retourtarief!


Het resultaat lijkt te kloppen, het is me voor de maand mei niet gelukt een goedkoper tarief naar Istanbul kunnen vinden!

Meer informatie
Zie voor meer informatie en alle voorwaarden de KLMfare-site.

Tekst en fotografie: Kees Quist

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>