IJshonger

Vanaf vandaag staat Reishonger een week lang helemaal in het teken van ijsklimmen, sledehondentochten, het onontdekte Antarctica, sneeuwwandelingen en freeride wintersport! IJshonger dus! Er verschijnen diverse artikelen, fotoreportage's en lezersaanbiedingen op onze reisblog, twitter, pinterest en facebook.

IJshonger: reisspecial over ijsklimmen, sledehondentochten, het onontdekte Antarctica, sneeuwwandelingen en freeride wintersport

Vanaf vandaag staat Reishonger een week lang helemaal in het teken van ijsklimmen, sledehondentochten, het onontdekte Antarctica, sneeuwwandelingen en freeride wintersport! IJshonger dus! Er verschijnen diverse artikelen, fotoreportage’s en lezersaanbiedingen op onze reisblog, twitter, pinterest en facebook.

We beginnen deze schitterende reisspecial met een mooie actie: we verloten vijf keer het reisboek ‘Tegenpolen‘ van Bernice Notenboom, aangeboden door SNP reizen. In haar boek vertelt Bernice op nuchtere maar meeslepende wijze over haar tochten naar de polen, Siberië en de Groenlandse ijskap. Ze gaat op extreme expedities om het veranderende klimaat een gezicht te geven, om te laten zien wat de gevolgen van de klimaatverandering zullen zijn voor mens, dier en planeet.

Tweeduizend kilometer geskied
Hondervijfendertig dagen geslapen op een blok ijs
Gemiddelde temperatuur: min twintig graden Celsius

#IJshonger
Deel de komende weken een of meerdere van onze facebook- en twitterberichten over ijsklimmen, sledehondentochten, het onontdekte Antarctica, sneeuwwandelingen of freeride wintersport. Hiermee doe je automatisch mee en maak je kans op het boek Tegenpolen.

Prijswinnaars
Maandag 23 december maken wij de vijf winnaars bekend, zij ontvangen na het doorgeven van hun adres het boek Tegenpolen thuis!

Tegenpolen

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>