Droombaan: Emirates Cabin Crew

Wat denk je ervan... wonen en werken in Dubai? Je eigen plekje middenin de meest luxe bestemming ter wereld? Het kan, werken in dit betoverende Arabische paradijs! Emirates Airline organiseert op zaterdag 7 maart een Cabin Crew Recruitment dag in Amsterdam.

dubai skyline

Emirates is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. In 2014 heeft Emirates ruim 45 miljoen passagiers vervoerd met gemiddeld 3.516 vluchten per week. Emirates vliegt naar 147 steden in 83 landen en het aantal bestemmingen neemt continu toe. Maar het is niet alleen het aantal bestemmingen dat toeneemt, Emirates blijft ook de nieuwste vliegtuigen toevoegen aan de vloot (die momenteel uit 231 actieve vliegtuigen bestaat). Emirates beschikt over de grootste wide-body vloot ter wereld en biedt het nieuwste comfort. Passagiers kunnen genieten van maaltijden bereid door gastronomische chef-koks en meer dan 2.000 entertainmentkanalen op het bekroonde ice systeem.

Emirates CabinCrew

Cabin Crew Recruitment day
De Cabin Crew Recruitment dag biedt geïnteresseerde kandidaten een kans om hun droombaan in Dubai te verwezenlijken. Tijdens deze dag krijg je de mogelijkheid om met het Emirates Recruitment Team te spreken om inzicht te krijgen in het bedrijf en het werk aan boord. Op dit moment werken er in totaal 372 Nederlanders bij Emirates. De Recruitment dag is op 7 maart 2015 in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel.


Make the world your office
Emirates zoekt toegewijde medewerkers, die open-minded, behulpzaam, vriendelijk en servicegericht zijn. Kandidaten met reishonger dienen minstens 21 jaar oud te zijn op het moment van mogelijke werving en worden verzocht om een up-to-date Curriculum Vitae (CV), in het Engels, en een foto mee te nemen. Daarbij word je aangemoedigd je van tevoren te registreren op EmiratesGroupCareers.

Wanneer je wordt aangenomen, kun je als stewardess genieten van een belastingvrij salaris, een volledig ingericht appartement in Dubai (gedeeld, maar wel met een eigen slaapkamer), ongeëvenaarde mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en exclusieve kortingen op winkels en recreatieve activiteiten in Dubai. Klinkt dat je als muziek in de oren? Pak die kans dan. Solliciteer op jouw droombaan bij Emirates tijdens de Cabin Crew Recruitment dag en geniet van de voordelen van een veelbelovende carrière.

dubai meer

 1. Mmmm maybe niet je droombaan, maar wel een bijzondere ervaring hahah (ik ben afgelopen augustus teruggekomen, na een jaar bij Emirates gewerkt te hebben)
  Als iemand informatie wil …. 🙂

  • Hoi Kim,

   Ik wil graag bij Emirates solliciteren. Je zegt dat je net terug bent gekomen na een jaar gewerkt te hebben bij Emirates. Is het niet zo dat je een drie jarig contract krijgt? Als je eerder stopt is het dan ook zo dat je Emirates een bedrag terug moet betalen?

   Groetjes,

   S

  • Anibal zegt:

   Hallo Kim,

   Ik was benieuwd wat jou ervaring was bij Emirates. Ik zit te twijfelen om het te gaan doen.

   Maar wil eerst even weten hoe anderen het hebben ervaren.

   Hoe heb jij het ervaren, heb je wel een beetje vrijheid of wordt je constant in de gaten gehouden?

   Hoe waren jouw vliegrooster en de verdiensten?

   Mvgr,

   ANIBAL

  • Hi Kim,

   Ik ben een stap dichter bij mijn Emirates avontuur, De Engelse test heb ik gehaald en moet nu vanalles opsturen.
   Ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen en hoe het leven daar is.

   Kom je gemakkelijk rond met het salaris dat je krijgt
   Moet je een goede buffer(spaarrekening) hebben om daar te wonen
   Hoe is het leven

 2. Met zo’n reactie maak je ons wel erg nieuwsgierig, Kim! Ik heb geen specifieke vragen op het moment, maar als er vragen komen, zal ik ze uiteraard naar Learntheheartway doorsturen.

  Misschien lijkt het je leuk om wat over je werk bij Emirates (of over je reizen) te vertellen op Reishonger? Ik zag Japan voorbij komen, en Dubai natuurlijk 😉

 3. Sihem zegt:

  Hallo Kim,

  Ik heb een paar vragen over Emirates..

  Wat verdien je daar ongeveer per maand? En is het mogelijk om na der hand een eigen appartement met je vriend te huren zodat hij altijd bij je is?
  Of moet je in de accommodatie van Emirates blijven?

  Ik hoop dat je me hier antwoord op kunt geven want elk verhaal wat ik lees is anders..

  Thank youuuu

 4. Hoi Siham,

  Je hebt een basissalaris van ongeveer 800 euro (dus ook als je niet vliegt krijg je dat), daarnaast krijg je je vlieguren uitbetaald. De vlieguren variëren elke maand, maar ga uit van 1400 euro tot zelfs 2000 euro. Voor 2000 euro moet je wel heel veel vliegen en dat is zwaar. Ook bepaal je je rooster niet zelf, dus elke maand is anders.

  Qua accommodatie zijn er nogal wat veranderingen gaande, dus daar kan ik niet 100% antwoord op geven. Toen ik er nog was was het zo dat je eerst een accommodatie van Emirates krijgt. Daarna kun je inderdaad zelf een appartement huren (daar krijg je dan ook een ‘allowance’ voor). Houd er wel rekening mee dat je eigenlijk niet met een man mag samenwonen in Dubai tenzij je getrouwd bent (het gebeurt wel hoor). Ook kun je je vriend niet zomaar naar Dubai halen (zelfs niet voor bezoek), tenzij je getrouwd bent of je liegt en zegt dat hij je neef is (dat doen heel veel mensen). Maarrrr.. als Emirates daar achter komt ben je je baan kwijt.
  Hoop dat dit helpt 😀

  Groetjes en succes,

  Kim

 5. Zeynep zegt:

  Beste Kim,

  Ik ben afgelopen zaterdag naar de assesment day in Amsterdam geweest. Was op uitnodiging. Ik ben gelijk niet door gegaan na het inleveren van mijn CV. Ik had er wel het volle vertrouwen in. Maar uiterlijk speelt echt geen rol. Misschien wel bij de volgende fase, maar bij CV inleveren niet. Want sommige mensen waarvan je denkt “nee dat kan niet” zijn gewoon door. Heb jij tips voor een volgende keer dat ik naar een open dag ga? Misschien had ik niet de goeie foto of saaie CV… zou jij mijn tips kunnen geven?

  Alvast bedankt

 6. Hoi Zeynep,

  Wat jammer! Mijn ervaring is dat ze vrij snel weten wie ze willen en wie niet. Ze kijken voornamelijk naar uitstraling, dus of je veel lacht, vriendelijk overkomt, of je goed Engels spreekt en of je gelijk met andere mensen praat. Dit vertelt hen veel over hoe je het in het vliegtuig zult omgaan met de passagiers (customer service/teamwork). Daarnaast letten ze inderdaad op ‘grooming’, dus je uiterlijk. Het is een vereiste naar de open dag te gaan met een zwart rokje, blouche, knotje en rode lippenstift.

  Wat betreft je CV…. ze vragen minimaal 3 jaar ervaring in customer service als ik het goed heb. Daar zullen ze wel naar kijken. En ik zou inderdaad een goede (zakelijke) foto erbij doen.

  Aan de andere kant is het ook gewoon geluk hebben. Bij mij waren er 225 mensen en daar zijn er maar 7 uit gekozen. Er zaten genoeg meiden bij waarvan ik had verwacht dat ze het ook wel zouden redden. Volgende keer dus gewoon weer opnieuw proberen hoor!

  Hoop dat je hier iets aan hebt!

  Liefs,
  Kim

 7. Zeynep zegt:

  Hoi Kim,

  Bedankt voor je reactie, kleding was goed en haar make up ook. We hadden geen eens kans om te kunnen praten met hun of met de andere kandidaten alleen in de gang, we moesten luisteren en alleen CV inleveren dat was het, en een filmpje over Dubai, en mijn foto was alleen tot schouders.
  Wat was jou laatste werk ervaring tot je na die opendag ging. Ik was ook uitgenodigd moest speciaal bewijs mee enz. Marja volgende keer beter.
  Bedankt

  Groetjes

 8. Kimberly zegt:

  Hoi Kim!

  Wat gaaf dat je daar een jaar hebt gewerkt! Ik ga er zelf over een paar maanden heen, en ik vind het ontzettend spannend. Ik heb geen ervaring met wonen in het buitenland, of het werken voor een bedrijf in het buitenland. Wèl in de luchtvaart gelukkig, dat scheelt.

  Ik barst van de vragen voor je, en ik hoop dat je ze wilt beantwoorden, het zou voor mij een hoop onwetendheid en spanning wegnemen!

  Wat vond je ontzettend leuk bij Emirates en wat niet?

  Werd je salaris op je Nederlandse rekening gestort of is daar een andere (voordeligere?) manier voor?

  Moest je je uit Nederland uitschrijven of hoefde dat niet?

  Hoevaak heb je je familie of vrienden uit Nederland in dat jaar kunnen zien? En wat is de reden dat je de drie jaar niet bent gebleven?

  Mocht je zin/tijd hebben om te antwoorden, dan zou ik het enorm waarderen!

  Groetjes, Kim(berly)

 9. Giorgio zegt:

  Hi allemaal
  Ik vroeg me af hoe zit wanneer je als steward/man aan de slag wilt bij emirates
  Of willen zij liever vrouwen?

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>