TUI beste touroperator

Nederlanders boeken hun vakantie het liefst bij TUI. Hiermee stoot de touroperator, naamgever van 130 reiswinkels en luchtvaartmaatschappij ArkeFly, vakantie-aanbieder D-reizen van de troon. Dat blijkt uit een grootschalig Europees consumentenonderzoek in 12 landen, ‘Most trusted brands’ uitgevoerd door Reader’s Digest.

In Duitsland staat Tui aan top, de Fransen hebben het meeste vertrouwen in een vakantie met Club Med en in België ruimt Neckerman na jaren het veld voor Jetair.

arke turkije

Meest betrouwbare reismerk

Elk jaar doet Reader’s Digest onderzoek naar de meest betrouwbare merken van Nederland en Europa, variërend van automerk tot mobiele telefoon en wasmiddel. Het onderzoek is uitgevoerd in 12 landen. In totaal werden 18313 enquêtes geanalyseerd. In Nederland deden 1842 mensen mee aan het onderzoek. Respondenten in de deelnemende landen noemden in meer dan 114.000 verschillende merken. In het dubbele juli/augustus zomernummer publiceert Reader’s Digest een uitgebreid verslag van het European Trusted Brands onderzoek 2013.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>