De mensen van Curaçao

Er zijn weinig landen waar vooral de mensen een diepe indruk op mij maakten. Dat was eerder het geval op Bali en op Cuba, maar zeker ook nu weer op Curaçao! De rijke geschiedenis heeft van de Curaçaose samenleving een smeltkroes van culturen gemaakt. In het dagelijks leven zie je dat terug in de inwoners, met hun gastvrijheid en relaxte mentaliteit, taal en architectuur. Ze zijn daarbij ook erg trots op hun eiland en doffen zich prachtig op als ze uitgaan!

Grote Knip Curaçao

Daarom een speciale collectie van foto’s van de mensen van Curaçao. Met dank aan het Curaçao Tourist Board en Bea Moedt, een bekende en veelgevraagde fotografe op het eiland.

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>