Getest: Camping Cook CV

Als (beginnende) kampeerder is het fijn om een eigen kooktoestel mee te nemen op vakantie. Het liefst licht en gemakkelijk te dragen. Wij testen de Camping Cook CV, een 2-pits kooktoestel met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Camping Cook CV

Koken met de Campingaz Camping Cook CV

Kamperen en koken: voor ons is dat vaak geen goeie match. Maar ja, om nu tijdens de vakantie iedere avond uiteten te gaan is ook wat. Toch hebben we gemerkt dat koken op de camping helemaal geen gedoe hoeft te zijn. Het klinkt als het intrappen van een open deur, maar éénpansgerechten zijn ideaal voor als je op een camping kookt. Hierdoor heb je minder werkruimte, gaspitten, pannen en wat allemaal nog meer nodig.

Met de Campingaz Camping Cook CV heb je met twee pitten zelfs de dubbele capaciteit voor zo’n éénpansgerecht. Het kooktoestel heeft voldoende ruimte voor twee pannen met een diameter van 22 cm. Deze pannen staan zeer stabiel doordat het kooktoestel is voorzien van rubberen voetjes.


Campingaz Cook CV kokenCampingaz Cook-CV review

Het kooktoestel gaat aan wanneer je de knop indrukt en draait. Zo is het ook makkelijker te controleren wanneer het toestel goed uit staat. Als je klaar bent met koken kun je de Campingaz Camping Cook CV eenvoudig schoonmaken. De pandragers haal je er gemakkelijk vanaf en kunnen zo mee in het teiltje met sop op de camping. Of je kunt ze bij thuiskomst direct in de vaatwasser doen.

Campingaz

Het kooktoestel wordt met een gasslang en regulator met een ‘easy clic’ connectie geleverd. Hiermee kun je alleen gascartouches met het makkelijke easy clic systeem gebruiken. Bovendien is deze ook voorzien van vrij sterke branders, want elke pit heeft een vermogen van 1800 Watt. Deze kan je onafhankelijk van elkaar bedienen. Hierdoor heeft het toestel in totaal een vermogen van 3600 Watt. Hiermee kook je een liter water binnen 7 minuten! Het enige wat je nog nodig hebt, is brandstof. Het toestel werkt op easy clic wegwerpblikjes van Campingaz, de CV300 en CV470.

Campingaz-Camping-Cook-CV

De Camping Cook CV is een 2-pits kooktoestel zonder al te veel franjes. Het biedt een uitstekende basis voor elke kampeerder. Het toestel is erg makkelijk te dragen en vergt geen aangepaste en/of extra accessoires om aan de slag te kunnen.

Specificaties Camping Cook CV

  • breedte: 28cm
  • lengte: 44cm
  • hoogte: 9cm
  • gewicht: 1,9kg
  • materiaal: metaal

Campingaz-Cook-CV

Productkenmerken Camping Cook CV

  • afneembare, vaatwasmachinebestendige pannensteunen
  • 2 x 1800 Watt branders
  • incl. gasdrukregelaar en gasslang
  • geschikt voor 2 pannen van ø 22 cm
  • druk- en draaiknoppen voor volledige controle

kooktoestel-camping
koken op de camping

Conclusie Camping Cook CV

De Camping Cook CV is het perfect kooktoestel voor uitstapjes met het hele gezin, van een weekendje weg tot een langere vakantie. Het is een licht, compact en draagbaar toestel met twee pitten. Hierdoor kan het kookstoestel makkelijk mee in de – vaak overvolle – auto. Met deze compacte Camping Cook CV 2-pitsbrander heb je in een handomdraai een maaltijd voor vrienden en familie bereid.

Het gestroomlijnde ontwerp maakt de Camping Cook CV een ruimtebesparend kooktoestel, dat gemakkelijk op te bergen is in huis, caravan, camper of auto.

Zelf aanschaffen?

De Camping Cook CV is verkrijgbaar voor € 54,99. Kijk voor meer informatie over dit fijne kookstel op www.campingaz.com. Alvast een hele fijne kampeervakantie toegewenst. En eet smakelijk!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>