Win een Bergans of Norway dagrugzak

Namens SNP Natuurreizen mogen wij twee prachtige rugzakken van Bergans of Norway weggeven onder onze bezoekers! Het gaat om de Skarstind 22L, een praktische en comfortabele lichtgewicht dagrugzak. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag in de natuur!

Bergans dagrugzak

Win jij een Bergans of Norway dagrugzak?

Bergans is één van de oudste outdoormerken op de markt en komt uit Noorwegen. Bergans of Norway dus. Met deze rugzak ben je optimaal voorbereid op je wandel-, fiets- en outdooractiviteiten. Zoals je kunt verwachten van een Noorse backpack. Win jij een van deze twee prachtige daypacks?

Win jij een Skarstind 22 L?

Win jij een Skarstind 22 L?

Hoe doe je mee?

 1. Schrijf onder dit bericht wat jouw favoriete artikel van de Canada special is en waarom
 2. Of als je heel kritisch durft te zijn: wat mis je in deze reisspecial?
 3. Deel dit bericht op Facebook en/of Twitter en tag hierin SNP Natuurreizen en Bergans of Norway (Benelux)

Vanaf maandag 21 september staat Reishonger.nl twee weken lang volledig in het teken van Canada! Om je de kans te geven de verschillende verhalen uit de reisspecial te beoordelen, kun je meedoen aan deze winactie t/m vrijdag 9 oktober. We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ideeën van de perfecte reisspecial!

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Latest posts by Dionne (see all)

 1. Ik heb de hele Canadaspecial gevolgd en het artikel over orka’s spotten staat voor mij met stip op nr. 1. Orka’s in het wild zien is heel bijzonder om mee te mogen maken. Een dagje het water op om ze te spotten is wat mij betreft dan ook één van de allerleukste dingen die je tijdens een rondreis in Canada kunt doen.

 2. Joost van Wijk zegt:

  Het hoogtepunt van een Canada reis is in mijn beleving de Icefield Parkway. Door jullie ook prachtig in beeld gebracht. De meren en de eindeloze bergtoppen zorgen naar elke bocht opnieuw voor een wauwwww effect. Daarnaast de vele mooie watervallen met elk hun eigen karakter die zich door het landschap klateren. Wat ik echter miste is Spirit Island, het mysterieuze eiland waar het koude water het niet lijkt te kunnen winnen van de bomen met hun natte voeten. Daarnaast zijn de Rocky’s van uit een helikopter ook zeer bijzonder. Vliegen over de toppen en geen enkel aanwijzing die duiden op de aanwezigheid van mensen. Uitgestrekte pure natuur wat is dat toch mooi!

 3. Ik vond Geluksmomenten in Canada het leukst opgeschreven, omdat het puntsgewijs gaat en helemaal klopt.

  Er zijn zo veel mooie dingen te bezoeken in Canada, dat je er veel vaker dan maar een keer heen zou moeten gaan. Eigenlijk in alle jaargetijden!

  ( Nicoline Sauerbrij haalde haar goud bij de Olympische Spelen van Vancouver 2010 overigens op Cypress Mountain. Deze berg ligt ten noorden van Vancouver en biedt prachtig uitzicht over de Strait of Georgia en inland richting Squamish. In de winter is het ook daar heerlijk skieen en dan hoef je niet de hele rit naar Whistler te maken.)

 4. M.J.H. zegt:

  Ik vind de blog ‘Geluksmomenten in Canada’ erg leuk omdat het een opsomming van de leukste/mooiste momenten in Canada is. Zo kan ik reisinspiratie opdoen voor plekken die ik zeker wil bezoeken.

 5. Sascha zegt:

  Aan iedereen die tot nu toe feedback heeft achtergelaten: bedankt voor jullie reacties!

  Vergeet niet om dit bericht ook te delen op Facebook en/of Twitter en hierin SNP Natuurreizen en Bergans of Norway (Benelux) te taggen (als je dit nog niet hebt gedaan) om kans te maken op een van de dagrugzakken 🙂

 6. Anthea zegt:

  Zelf vond ik het artikel ‘Geluksmomenten in Canada het allerleukst om te lezen. Ik zal deze punten zeker meenemen, wanneer ik plaatsen ga uitzoeken die ik wil bezoeken in Canada. Zelf ben ik nog nooit in Canada geweest, maar dat zal niet lang zo blijven met deze reisspecial!

 7. Lenneke zegt:

  Ook ik vond ‘Geluksmomenten in Canada’ een erg mooi artikel! Wanneer ik naar Canada ga, ga ik zeker dit artikel er nog eens bij pakken om inspiratie op te doen! Ik heb goed nagedacht maar ik kan niet zo snel iets bedenken wat ik mis in deze reisspecial 🙂
  De dagrugzak zou zeer goed van pas komen! 🙂

 8. Rianne Noordman zegt:

  het artikel over de icefields parkway was mijn favoriet. Afgelopen zomer zijn wij in Canada geweest en deze weg was zo indrukwekkend. Het gevoel van door deze prachtige natuur rijden kwam terug door het artikel hierover. De rugzak was zeker in Canada goed van Pas gekomen met de vele prachtige hikes wij gaan zeker nog eens terug.

 9. Ik ben echt fan van Canada, met name de cultuur en de adembenemende natuur. Zelf nog nooit geweest maar zeker op mijn bucketlist. Het artikel ‘Canada: made to be discovered!’ waar prachtige foto’s in stonden sprak mij het meeste aan. Ik hou meer van het visuele dan tekst. Maar WOW wat een pracht plaatjes! Met name de titel ‘made to be discovered’ sprak mij erg aan. Ik ga namelijk vaak naar het enige Canadese restaurant in Nederland, genaamd Mondani. Hun spirit is namelijk ook: discover our true nature. Prachtig! En zeker een aanrader voor elke canada fanaat! De gastvrouw is zelf Canadees en je vind er veel spullen uit Canada, zelfs totempalen! Ondanks dat ik er nog nooit geweest ben, voelt het wel een klein beetje zo door al die prachtige foto’s van jullie. Mijn tip aan jullie is, meer foto’s! Sommige mensen zijn heel visueel ingesteld en genieten al bij het zien van zo’n prachtig plaatje. Ik ben nu druk bezig met het plannen van mijn wereldreis waar NATUURLIJK Canada ook het lijstje staat. Een backpack kan ik goed gebruiken! Ik heb jullie gedeeld op twitter! Hopelijk kan ik nog mee doen. Ga vooral door met jullie passie.

 10. Inge van den Heuvel zegt:

  Sinds mijn reis naar IJsland ben ik een groot gletsjer en watervallen fan. De kracht van de natuur is waanzinnig. Langs de ene kant ben je zo klein, maar zo groot en sterk tegelijk. Ik ben dan ook heel erg getriggerd door het verslag van de icefields parkway. Ik heb me urenlang geamuseerd met figuren herkennen in bergtoppen, eindeloos staren en verdwalen in mijn eigen gedachtes. Even weg van alle drukte en alleen maar tijd voor mijn gedachtes. Ben in Canada enkel naar de niagara falls geweest, maar ga er absoluut een keer rondreizen. #bucketlist!

 11. Inge van den Heuvel zegt:

  Sinds mijn reis naar IJsland ben ik een groot gletsjer en watervallen fan. De kracht van de natuur is waanzinnig. Langs de ene kant ben je zo klein, maar zo groot en sterk tegelijk. Ik ben dan ook heel erg getriggerd door het verslag van de icefields parkway. Ik heb me urenlang geamuseerd met figuren herkennen in bergtoppen, eindeloos staren en verdwalen in mijn eigen gedachtes. Even weg van alle drukte en alleen maar tijd voor mijn gedachtes. Ben in Canada enkel naar de niagara falls geweest, maar ga er absoluut een keer rondreizen. #bucketlist!

 12. Gefeliciteerd Joost en Rianne! Jullie winnen deze coole Bergans dagrugzak! We zouden het erg leuk vinden als je wat mooie foto’s (of een video) van je volgende reizen met ons kunt delen, met de nieuwe rugzak natuurlijk!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>