Win een Osprey Aether backpack

Namens De Wit Schijndel en Osprey mochten wij deze Osprey Aether 60 backpack weggeven onder onze bezoekers! De actie werd meer dan 75.000 (!) keer bekeken. De uiteindelijke winnaar is Danny van der Meijden. Hij gaat samen met zijn vriendin backpacken in Guatemala. Danny, gefeliciteerd!

backpackers avond

Reishonger vroeg jou naar de unieke bestemming die jij in gedachte hebt voor de eerst volgende reis. Danny van der Meijden won deze prachtige backpack ter waarde van 200,- met deze inzending:

Deze backpack zou ik heel goed kunnen gebruiken. Over 2 maanden vertrek ik met mijn vriendin naar Guatemala. We gaan hier 3 weken rondtrekken en een mooie backpack zou heel handig zijn. We zullen vele vulkanen ophiken, de maya tempels van Tical bezoeken, het prachtige Lake Atitlan bezoeken en nog veel meer wat Guatemala te bieden heeft.

Danny, gefeliciteerd! En we horen graag hoe het geweest is in Guatemala!
Misschien kan je ons een leuke foto toesturen van deze reis? Enjoy!


Informatie avond voor backpackers
osprey backpackBen jij je nog aan het oriënteren voor je backpackreis? De Wit heeft op 11 september een informatie avond waar je terecht kan met al je vragen als het gaat over backpacks, slapen, kleding, schoenen en tropenzorg. Merken zoals Exped, Osprey, Hanwag, Care Plus, Fjällräven en Cocoon zijn aanwezig. Ook blogger Manouk (Bunch of Backpackers) vertelt over haar persoonlijke ervaringen.

Ga goed voorbereid op reis en loop eens binnen bij De Wit in Schijndel.

Latest posts by Dionne (see all)
 1. Ilse de Mooi zegt:

  Suriname!

  Over twee weken vertrek ik met mijn oma en moeder voor drie weken naar Suriname. Familiebezoek. En ik ga zelf daarna nog 4 weken backpacken dus deze backpack komt super van pas!!

  Leuke actie reishonger!

 2. Mijn unieke reisbestemming: Maladiven. Na een reis met mijn vriend door Sri Lanka zijn we 8 dagen gaan relaxen. Backpack kon even in de kast. Maar het kriebelt al weer om terug te gaan naar dit heerlijke eiland.

 3. Danielle zegt:

  Ik neem deze backpack mee op AL mijn unieke reizen. Ik reis namelijk veel en als ik reis stippel ik dit altijd zelf uit: dus van de gebaande paden af en in contact met de bestemming ipv de standaard toeristische highlights. De eerstvolgende bestemming zal Namibië zijn, in een 4×4 jeep zelf het land doorkruisen. In deze jeeps past geen hardcase koffer oid ivm de kampeeruitrusting die mee moet. We slapen namelijk in een tent op het dak. Voor mij een lang gekoesterde wens van mijn Bucketlist. Het zou mooi zijn om deze prachtige backpack zijn reisdoop daar te geven en vervolgens mee te slepen over de rest van de wereld, tijdens het afwerken van mijn nog lange Bucketlist. In elk land nemen we natuurlijk een vlaggetje mee om op de tas te naaien als bewijs van zijn eigen wereldreis!

 4. Tijdens een eerdere reis heb ik veel andere reizigers gevraagd wat zij de mooise plek ter wereld vonden. Gek genoeg kreeg ik best vaak hetzelfde antwoord. En in het najaar is het dan eindelijk zover, mijn vriend en ik gaan de droomreis van ons leven maken, door cambodja! Ik kan niet wachten om met mn backpack door kleine straatjes te manoeuvreren op zoek naar dat verstopte hostel of om lekker een stuk de jungle in te gaan! Deze backpack is bij ons dus meer dan welkom!

  -Not all who wander are lost-

 5. Marlijn zegt:

  Antwerpen 😉 Mijn backpack gaat altijd en overal mee naar toe, dus ook naar mijn eerst volgende stedentrip.

 6. Zuidoost-Azië

  Tickets zijn geboekt in December vetrek ik voor een half jaar naar Zuidoost-Azië om daar de boel te gaan verkennen, en wat zou het voor die backpack gaaf zijn om op mijn rug mee te mogen.. De komende tijd werk ik non stop want als student is het nog best lastig al het geld bij elkaar te verdienen haha. Dus die backpack zou me een hoop noodles en bonen schelen voor de komende maanden! En naar mijn idee ga ik die backpack niet op EEN bijzondere locatie brengen maar wel op HONDERDEN want Azië heeft zo veel moois te bieden..

 7. Riekie Bos zegt:

  ik wil onwijs graag een reis door Azië maken met mijn vriend en dan 2 à 3 maanden rondtrekken.
  Die backpack zou dan goed van pas komen!
  duim duim duim en groetjes,
  Riekie

 8. Lieke Witlox zegt:

  Over 2 maandjes zit ik in Thailand en hoe fijn zou het zijn als ik mijn koffer dit keer thuis kan laten en zo’n fijne backpack mee kan nemen!

 9. Joey Franssen zegt:

  Mijn ultieme backpack bestemming is denk ik wel het Yosemite National Park! Met als hoogte punt The Half Dome. Het ziet er op foto’s zo prachtig uit, ik moet dit eens in het echt zien!

 10. Deze tas gaat mee op avontuur! Voor lange weekenden met familie, voor verre reizen met mijn vriend, altijd een stukje thuis in een stijlvolle tas.

 11. Met deze super backpack ga ik in december 2 maanden naar Australië en daarna door naar Java en Bali! Hierna hoop ik natuurlijk nog veel meer mooie reizen te kunnen maken.

 12. Thailand, back to my roots. Ga met drie vrienden backpacken, we beginnen in Bangkok in december en daarna zien we wel.

 13. Roos van den Heuvel zegt:

  Yes! Wat een gave tas en wat een geweldige prijs om te winnen!
  Vanaf oktober ga ik een half jaar reizen. Van Nepal naar Maleisie samen met een vriendin en daarna alleen door naar Australie en samen met mijn vriend nog een aantal weken Nieuw-Zeeland. Een reis die al heeel lang op de planning staat, maar bij gebrek aan wat doorzettingsvermogen om alleen te gaan, lang uitgesteld. Maar goed, nooit te laat om op reis te gaan en heb dan ook al veel spullen verzameld. Wat er eigenlijk nog aan ontbreekt is een mooie degelijke backpack! Ik zou er bijzonder blij mee zijn!
  Groetjes Roos

 14. Ik en mijn vriend zijn onze reis uit aan het uitstippelen door Myanmar. Een relatief ‘nieuw’ en ongerept land. We zijn zo benieuwd wat dit land ons te bieden heeft. Mijn oude backpack valt van alle avonturen uit elkaar, dus ik zou super happy worden van deze Osprey backpack <3

 15. Ik zou deze backpack mee willen nemen naar mijn onderzee zeemeermin reis naar IJsland! Vervolgens op een huifkar naar New York en afsluitend per golfkarretje naar Chili 🙂

  Maar écht neem ik de Back pack mee op reis naar Tibet met mijn vriend!

 16. Ik gun deze mooie backpack heel erg aan mijn zusje en zwager. Zij gaan voor het eerst backpacken. De mooie reis gaat naar Thailand en eigenlijk per toeval zitten wij zowel heen als terug bij hen in het vliegtuig. Ze hebben nog geen backpack, staan altijd voor ons klaar en zijn een top oom en tante voor ons dochtertje van 9 maanden! Dus ik zou de backpack héél graag voor hen willen winnen!
  Leuk leuk leuk!
  Duim duim duim!

 17. Deze backpack zou ik heel goed kunnen gebruiken. Over 2 maanden vertrek ik met mijn vriendin naar Guatemala. We gaan hier 3 weken rondtrekken en een mooie backpack zou heel handig zijn. We zullen vele vulkanen ophiken, de maya tempels van Tical bezoeken, het prachtige Lake Atitlan bezoeken en nog veel meer wat Guatemala te bieden heeft. Tijdens mijn afgelopen 2 vakanties in Costa Rica en Kenia & Tanzania heb ik de backpack geleend van mijn zus. Ik voel me echter zo schuldig om steeds haar spullen te moeten lenen. Misschien heb ik met deze actie geluk en kan ik straks in Guatemala deze mooie backpack gebruiken. Fingers crossed!!!

 18. Met die mooie backpack wil ik graag door Mexico, Guatamala en Belize reizen! En behalve mooi issie ook hartstikke groot. Komt goed uit, dan hoeft mijn vriend niet te klagen dat hij altijd alle souvenirs mee moet zeulen! Twee vliegen in één klap dus! Help me out!

 19. Devaster Elke zegt:

  Na een jaar backpacker door heel Australië en Nieuw-Zeeland heb ik zeker de travellers bugg te pakken en een versleten Backpack. Een nieuwe komt zeker van pas als ik doorheen Zuid Oost Azië wil trekken! Waar starten?! Cambodja en Vietnam lijkt een goed begin! Reishongerrrrr!!

 20. Neeltje zegt:

  In oktober vetrekken we dan eindelijk op huwelijksreis voor een maand! Rondreizen Zuid-Afrika, Namibie en Botswana. Een goede rugzak zou heel erg welkom zijn als kers op de taart!

 21. Ellen Bosman zegt:

  Eind oktober ga ik een deel van de Camino de Santiago lopen. Van Saint Jean Pied de Port in Frankrijk naar Burgos in Spanje. Over de Pyreneeën. Aangezien mijn eerste backpack al bijna 20 jaar op al mijn reizen mee gaat, ben ik wel aan zo’n mooie nieuwe toe. Met trots zal ik hier in oktober mijn pelgrimsschelp aan vast knopen.

 22. Ik vakantaseer over een reis van het Zuidelijkste puntje van Noorwegen (bij de vuurtoren) naar de Noordkaap! Van kaap naar kaap dus. Vervoermiddel ben ik nog niet uit; fiets, lopen, Vespa of OV

 23. Sinds vandaag loop ik voor een half jaar stage in Antwerpen en ondanks dit een super leuke stad is, wil ik ook wel eens naar huis toe om mijn familie en vrienden te zien! Alleen heb ik echt een hekel aan het mee sjouwen van een koffer in de trein. Daarom zou deze rugzak erg gemakkelijk zijn tijdens mijn treinreisjes naar het thuisfront :).

 24. Danjella van der Donk zegt:

  Australië – Nieuw-Zeeland – Azië

  Jaaaa!! Om precies te zijn vertrek ik 8 december naar het warme Sydney om daar mijn backpack avontuur van 6 maanden te beginnen door Australië, maar een stuk Nieuw-Zeeland en Azië mag daarbij niet overgeslagen worden dus ook dat staat al vast!! Het arme studenten leven is sinds een paar maanden op een nog lager en armoedig pitje gegaan. De afkickverschijnselen van alle toffe feestjes beginnen zich al te tonen maar dit zou het méééér dan heerlijk kunnen compenseren. Die backpack zal meer dan genoeg prachtige plaatjes in real life gaan zien als ie zich aan mijn rug kan binden 😀

 25. Dieuwertje zegt:

  In 2016 willen we voor het eerst gaan backpacken in Azië. Deze mooie rugzak zou een goed begin zijn van een nieuwe uitdaging!!

 26. Over 6 weken vertrek ik voor 9 maanden richting Australië, Nieuw Zeeland en wie weer waar nog meer. Deze backpack zou ideaal zijn voor deze en andere reizen die ik van plan ben te maken!

 27. Erik-Jan Vens zegt:

  Ik zou deze rugzak graag meenemen op mijn volgende reis naar het binnenland van IJsland. Het liefst loop ik met mijn tentje en eten mee in verlaten en onherbergzame gebieden. Het weer in IJsland is altijd wisselend. Zelfs in de zomer kan het op sommige trajecten sneeuwen. Ik ga dan ook altijd goed voorbereid op reis. Mijn huidige rugzak is aan vervanging toe en de opvolger moet een goeie, stevige, betrouwbare rugzak worden. Deze rugzak zou een waardige opvolger kunnen zijn die met mij naar IJsland en natuurlijk ook andere prachtige plekken mee kan gaan.

 28. ditske loos zegt:

  Nog een paar maandjes, maar dan vertrekken mijn vriend en ik voor een aantal naar Indonesië. Hoewel we altijd superlicht reizen, zou deze backpack perfect uitkomen voor extra droge kleren & schoenen (we zitten namelijk midden in het regenseizoen 🙂 )

 29. Sinds 12 weken zijn wij de trotse jonge ouders van Sam. Backpacken is altijd onze passie geweest en nu met de kleine zijn we ook niet van plan te stoppen. We willen Sam de hele wereld laten zien met onze eerste proefbestemming Panama!! Deze backpack zou super zijn omdat er nu ook spullen van onze kleine bij moet en de backpack dus extra stevig en goed passend op de rug moet zijj. Hoop dat we hem winnen. Kan kleine Sam over 18 jaar zelf ook met deze backpack op reis, wat een herinneringen hangen er dan aan 🙂

 30. Nelleke zegt:

  Mijn oude backpack is al versleten, dus deze mogelijk nieuwe aanwinst zal in over heel de wereld meenemen!! Nog geen reis geboekt, maar reisplannen volop: misschien volgend jaar Singapore tot aan Bali of het reisavontuur dat het allerhoogst op mijn lijstje staat is midden-amerika (costa rica, belize, panama, nicaragua, etc)! Kortom, deze backpack is zeer welkom en ik zal zorgen dat ik hem mee neem op vele avonturen!

 31. Nepal

  In oktober reis ik naar Nepal. Het afreizen naar een land en haar bevolking dat zo zwaar getroffen is door de kracht van de natuur laat mij niet ongeroerd. Vanuit mijn hart wil ik bijdragen aan de wederopbouw van dit mooie en krachtige land en aan de levenskwaliteit van de kinderen in Nepal.

  Sinds de actie die ik begin augustus ben gestart heb ik ruim 50 kilo aan donatiegoederen gekregen en het geldbedrag, waar wij ter plaatse voedsel en andere benodigdheden van zullen kopen, groeit ook gestaag met de dag.

  Waarom wil ik graag de backpack tas winnen? Ontzettend praktisch om mij eigen bagage op mijn rug te dragen naast de 7 extra tassen aan 50 kilo donatiegoederen 🙂 Osprey is een fijn, gedegen en dynamisch merk waar ik al jaren een kleine rugtas van draag.

  Zonnige groet,
  Jenya

 32. Laurette zwetsloot zegt:

  Mijn beste vriendin gaat over 2 weken naar Azië voor 5 maanden, ik ga haar verschijkelijk missen! Zie der nu sowieso 5x in de week. Daarom heb ik besloten haar voor anderhalve maand op te zoeken in Vietnam em Cambodja. Moet hiervoor nog een geschikte backpack vinden. Dit zou een top backpack zijn! En dan heb ik er ook gelijk een voor de aankomende jaren dat ik ga backpacken! Ik ga alvast duimen 🙂

 33. Kelly van Veghel zegt:

  Wij gaan voor het eerst backpacken, heb eindelijk vriend kunnen overhalen 😀 :D!! Wij gaan naar Cambodja en Vietnam, zin in :D! Deze backpack zou echt heeeeeel goed van pas komen!

 34. Kelly van Veghel zegt:

  Wij gaan voor het eerst backpacken, heb eindelijk mijn vriend kunnen overhalen 😀 :D!! Wij gaan naar Cambodja en Vietnam, zin in :D! Deze backpack zou echt heeeeeel goed van pas komen!

 35. Samen met mijn vrouw (die overigens al een Osprey backpack heeft aangeschaft) willen wij de boel de boel laten (werk opzeggen, huisje weg, etc.) en op wereldreis volgend jaar. Te beginnen in Iran. Via de Zijderoute naar Oezbekistan en Kirgizië. Het volgende land wat dan wacht is Mongolië. Vervolgens met de trein en onderdeel van de Trans-Mongolië-Express naar Beijing. Dwars door China waar we aan het werk willen om onze kas wat te spekken, om China weer te verlaten via Hong Kong. Vanuit daar even bijkomen op de Filipijnen (El Nido). Met de energiebalk op 100% weer verder naar Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Met Sri Lanka eindigen we onze trip van een half jaar voor zover we ‘m gepland hebben. Als de tijd en het geld het toelaat willen we daarna nog door naar Oman, (Jemen stond ook op het lijstje, maar dat is onmogelijk op het moment), Ethiopië, Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. En als we dan toch bezig zijn maken we de oversteek naar Argentinië, Chili, Bolivia en Peru. Misschien is het dan weer tijd om onze familie en vrienden in Nederland te bezoeken.

 36. Lars Nouwens zegt:

  Ik ga samen met mijn zus een maand lang backpacken in Indonesië en Thailand! Mijn zus mist alleen nog een ding.. een backpack! Ik zou haar deze graag via deze weg een backpack cadeau doen.

 37. Ik ga over drie weken naar het mooie Nepal. De prachtige natuur en de lieve mensen hebben het toerisme hard nodig om er weer bovenop te komen!
  Inmiddels heb ik al meerdere mooie reisjes gemaakt, maar altijd met een geleende backpack van iemand anders. Nu is het misschien wel tijd om er zelf een te hebben!

 38. Ik ga komend december naar Australië, een land waar ik altijd al naartoe wilde. Ik hoop daar veel te gaan zien samen met deze backpack! 😉

 39. Lars Nouwens zegt:

  Ik ga samen met mijn zus een maand backpacken in Indonesië en Thailand! Het enige wat we missen is een backpack voor m’n zusje. Ik zou haar graag een backpack via deze weg cadeau doen! Duimen..

 40. In februari wil ik op reis naar naar Zuid-Amerika met mijn vriendin. We willen naar Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia en Peru!! We gaan daar ongetwijfeld de tijd van ons leven hebben en zullen daar ontzettend genieten. Helaas is mijn huidige backpack niet op een vriendin berekend en heb ik een grotere backpack nodig, zodat ik ook, als lief vriendje zijnde, een deel van haar spullen kan dragen.

 41. Michelle van Zwieten zegt:

  Voor de reis naar Zuid-Amerika volgend jaar kan ik de rugzak goed gebruiken! Hij zal meegaan naar de vele mooie bestemmingen die dit continent te bieden heeft maar naar één van de plekken waar ik het meeste naar uitkijk is toch wel de zoutvlakte Uyuni. Een plek op aarde waar je alleen op de wereld lijkt, niets is wat het lijkt en de vele bijzondere onverwachte mooie plekken met verschillende kleuren natuur. Ik kan niet wachten om dit samen met de Osprey backpack te beleven.

 42. Het ticket is geboekt: 27 Oktober begint het avontuur samen met mijn vriend! Vanuit Riga gaan we door Rusland en Mongolië naar China en vanuit daar ‘zien we het wel’. Wat hoog op ons lijstje staat is even helemaal Zen worden in Bhutan, op de motor door Vietnam en werken in Aussie. Dus zo’n top backpack (mijn vriend heeft hem zelf al gekocht) komt dan wel van pas! 🙂

  Oh, en alles is natuurlijk te volgen op onze blog!

 43. Wij gaan binnenkort rondreizen door Zuid Afrika, Namibie en Botswana en dan zou deze backpack ideaal zijn!

  De meest unieke locatie locatie waar we overnachten is Olifant Rus Camp in Etosha. Overnachten aan een poel waar ‘s avonds onder je neus de olifanten komen drinken, hoe gaaf is dat!

 44. Wooo, wat een gaaf ding! Ik ben zelf echt onwijs blij met mijn Osprey daypack, dus ik weet zeker dat deze goed gaat zitten. Een unieke bestemming is het niet, maar wel voor backpackers ;-)! Ik vertrek over twee weken namelijk naar de oostkust en start dan in New York. Dat zie je niet vaak: reizigers die met hun backpack door New York struinen. Ik ga de uitdaging aan! Ik heb het bericht gedeeld!

 45. Marloes School zegt:

  Eerst vrijwilligerswerk doen in Nepal, daarna in mijn eentje het avontuur aangaan om door Thailand, Cambodja en Vietnam te backpacken. Ik kan niet wachten!

 46. Al bijna 4 jaar geleden als 19-jarige het land ontvlucht, dit om tijdens een half jaar reizen door Australië en Nieuw-Zeeland meer van de wereld te proeven. Uitgerust met niets meer dan een toen al versleten Backpack, die ik met mijn studentenbudget gekregen had van iemand, die iemand kende, die weer iemand anders kende. Dat is dan ook meteen de slechtste keuze die ik heb kunnen maken gedurende de gehele reis. Het stalen rugpand was aan een kant verbogen waardoor deze constant verschillende ruggenwervels zat te verschuiven. Dus toen ik met 20kg op mijn rug door de straten van Sydney wanhopig een hostel aan het zoeken was, deze eindelijk had gevonden, ik meteen met 3 hernia’s een week op bed kon gaan liggen. Al met al een van de beste tijden van mijn leven gehad.
  Dat is ook de reden dat ik eindelijk (na 4 jaar) weer voor een aantal maanden wil gaan reizen. Als rasechte Nederlander klinkt een backpackreis naar Azië niet als de meest unieke reisbestemming in de oren. Naast het feit dat de natuur, cultuur en mensen mij aanspreken, voel ik me als Indo misschien automatisch meer aangetrokken tot dit continent. Lekker rondtuffen op een motor, de meest toeristische gebieden vermijden om ultiem te genieten van de ervaring om vervolgens weer jaren te moeten verlangen naar een volgende reis. Maar hopelijk niet zonder mijn Osprey Aether 60!
  Als niet welvarende student is een degelijke backpack een behoorlijke investering, wat dit de ideale kans maakt om mijn uitgavenpatroon ter voorbereiding op mijn reis kleiner te maken!
  Als een ontzettend populair backpackcontinent zijn miljoenen backpackers mij waarschijnlijk voorgegaan over de paden waar ik me ga bevinden. Dit maakt het voor de massa misschien niet de meest unieke reisbestemming die er bestaat, maar voor mij als Indo wel.

 47. Zuid oost Azië! Baan opgezegd en komende maanden rondtrekken samen met mijn beste vriendinnetje te beginnen in Myanmar 🙂 ik vertrek over 3 weken en nog geen tas dus deze is meer dan welkom!!

 48. Mijn vriend en ik willen volgend jaar voor het eerst samen gaan backpacken! Onze eerste backpack bestemming wordt waarschijnlijk Noorwegen. Hartstikke tof! Daarmee komen 2 dromen in 1 x uit! Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede backpack. Als ik deze backpack win, ben ik heel erg geholpen en zal ik met nog meer plezier beginnen aan mijn backpack reizen! Want er staan nog veel meer landen op mijn lijstje, zoals Indonesië, Thailand, Mongolië, Cambodja, Canada, IJsland, moet ik nog langer doorgaan? 😉

 49. Deze backpack zou ik meenemen naar curaçao waar ik stage ga lopen! Ik heb nu een onhandige backpack die je alleen van boven en onder kan openen. Goedkoop is vaak duurkoop zeggen ze…. Deze backpack lijkt me echt super handig!

 50. Monique zegt:

  Dromen en plannen maken is al zoooooooo leuk. Daarom zou ik heel graag de Osprey winnen. Om bij weg te dromen en om al die dromen uit te laten komen.

 51. Anthea Leung zegt:

  Naar Hongkong! Ik ben zojuist begonnen met afstuderen en als ik mijn diploma heb, zou ik héél graag naar Hongkong gaan en vanuit daar naar wat andere Aziatische landen rondreizen.

 52. Barry Sikkens zegt:

  Oeh! Met deze backpack van #Osprey zou ik terug (!) gaan naar Uganda, op bezoek bij berggorilla’s en chimpansees… Zo indrukwekkend! Natuurlijk wel eerst shoppen bij #dewitschijndel

 53. FamKora Agema zegt:

  Mijn dochter is naar Malawi geweest met een geleende backpack maar die wilde maar niet goed zitten, hij hing echt vreselijk aan haar schouders. Nu wil ze komende zomer naar Cambodja en wil nu vreselijk graag een eigen backpack. Ze is 16 en werkt erg hard om de reis naar Cambodja bij elkaar te sparen, als ze die backpack hier nou zou mogen winnen (of eigenlijk haar moeder) dan scheelt haar dat enorm in de portemonnee Ik doe dus mee voor mijn actieve reislustige dochter

 54. Aniek Breukers zegt:

  Komend December ga ik voor een dikke maand naar Australië, op bezoek bij een vriendin en daarnaast wil ik nog rondreizen langs de oostkust. Verder ben ik nog van plan om vele reizen te maken. Ik heb nog geen backpack en ik zou deze reis/reizen graag willen maken met de backpack van Osprey!

 55. Petra Putmans zegt:

  Al flink geshopt bij de Wit! Maar deze backpack zou wel handig zijn vooraanstaande zondag als ik naar Argentinië vertrek!

 56. Eibhlin Groenendijk zegt:

  2 weken in m’n eentje hiken door de wildernis van Schotland! En een goede rugzak is wel zo handig daarvoor, haha.

 57. Pas besloten om eind volgende maand te vertrekken naar Azië; Thailand, Laos, Vietnam, Indonesië, alles wat daar omheen en tussen ligt! Vorig jaar nog met een koffer *bloos* naar Afrika dus dit wordt iets totaal nieuws voor mij. Ondanks dat ik nog druk bezig ben met mijn checklist te maken, ook al bezig om de eerste dingen af te vinken. Boven aan staat BACKPACK dus deze prijs zou ook voor mij als geroepen komen!

 58. Karin van Hamond zegt:

  Yes wat een super praktische en gave backpack! Deze zou fantastisch zijn voor onze reis eind dit jaar naar Nieuw-Zeeland 🙂

 59. Deze backpack komt goed van pas bij tijdens mijn adventure reis van surprise.me eind september. Het enige wat ik weet is dat de reis buiten Europa is en ik verschillende inentingen nodig heb……spannend!! Met deze backpack en de informatieavond kan ik goed voorbereid op reis gaan!

 60. Angela smits zegt:

  Volgend jaar gaan we naar Indonesië en daarom zijn we op zoek naar een goede backpack dus dit zou ons heel mooi uitkomen!!

 61. Bedankt voor al jullie geweldige reacties! Met het reizen komt het wel goed 😉

  Voor een van jullie heb ik extreem goed nieuws… van harte gefeliciteerd Danny! Jij wint deze coole Osprey Aether backpack die mooi met je mee op reis kan naar Guatemala! Stuur je ons een foto van jullie hike op de vulkaan of de backpack bij Lake Atitlan?!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>