Win een the North Face Mountain Jacket!

Deze week was de eerste tropische dag van het jaar een feit. Niet overal is het strandweer. Afhankelijk van je bestemming zou je best een fijne jas in je koffer willen stoppen. Misschien kunnen we je daarbij helpen.

Jouw beurt

Wij testen wel vaker reiskleding, reisgadgets en andere handigheden. Nu ben jij aan de beurt! We mogen een jas (maat L) van the North Face weggeven. De ‘1990 Mountain Jacket’ is geïnspireerd op de eerste jassen die destijds voor activiteiten in de bergen zijn ontwikkeld.

Wat moet je doen?

Laat ons onder dit bericht of op Facebook weten voor welke bestemming jij deze the North Face Mountain Jacket goed kunt gebruiken. Van de gelukkige winnaar horen we graag na de reis hoe de jas is bevallen.


Reageren kan tot en met donderdag 28 juli. Vrijdag 29 juli maken we de winnaar bekend.

Winactie

Jos
Latest posts by Jos (see all)
 1. Chantal zegt:

  De wereld wordt mijn bestemming . Ik ga in december op wereldreis en wil hem graag testen in alle landen die op mijn lijstje staan….

 2. Jaaaa die kunnen we gebruiken. Mijn man en ik gaan voor een weeshuis in Kenia ( met negen mensen) Mount Kenya beklimmen om zo veel mogelijk geld op te halen voor een watervoorziening aldaar.
  Deze jas zou meer dan van pas komen ! Regen en kou en wind moeten we trotseren…tot een hoogte van 5000 meter. Dus kwaliteit is noodzakelijk!!!

 3. mirjam hoffman zegt:

  ik zou de jas graag testen tijdens m’n volgende reis in Zuid Amerika. Ik ben vorig jaar geëindigd in Chili en zou m’n reis hier graag voortzetten en hopelijk vervolgen in Peru. Het plan is te starten in Santiago waarna ik door wil reizen naar Paaseiland en daarna de Atacama woestijn en vanaf hier door te reizen naar de zoutvlakten in Peru met hopelijk daarna een trektocht in Machu Picchu.

 4. Elisabeth zegt:

  Er staat een reis naar Bali op de planning. Nou weet ik dat daar de zon wel vaak schijnt en het er warm is, maar er kan ook een behoorlijke bui vallen, zeker in het regenseizoen! Daarom zou deze jas perfect zijn om mee te nemen en jullie verloten precies mijn maat. Lichtgewicht en past prima in mijn koffer. Er moet natuurlijk wel ruimte overblijven voor souvenirs! 🙂

 5. Nel Bode zegt:

  De North Face Mountain Jacket kan ik goed gebruiken in Frankrijk tijdens mijn skivakantie. Zou gewoon te mooi zijn, om waar te zijn.

 6. Borja zegt:

  Ik ga over een kleine maand mijn vriendin opzoeken in Tanzania. Ze loopt er nu een stage in een ziekenhuis. Na haar stage gaan we samen verder reizen en zullen we o.a de Kilimanjaro en de bergen in het morogoro natuurreservaat beklimmen. Deze jas zou ik daar erg goed voor kunnen gebruiken!

 7. Claudia Boumans zegt:

  We willen graag terug naar Peru en Ecuador. En daar boven op de vulkanen is deze jas wel welkom.

 8. Renee zegt:

  Ik wil die jas testen!!! In september ga ik naar Peru & Bolivia 🙂 Veel natuur, mooie bergen en af en toe ruig weer: regen, kou…. Daar moet een goede jas tegenkunnen vind ik; laat mij het maar uitproberen!

 9. Cynthia zegt:

  Geen wereldreis, geen vakantie, maar een regelmatig gebruik op de fiets. Mijn partner begint in augustus met zijn nieuwe baan en wil daar met de fiets naar toe. 12 km. Daarom komt een fijne, praktische jas wel erg van pas!

 10. Jacqueline Damhuis zegt:

  Zweden! Nog nooit in Scandinavie geweest en ook nog zo’n jas aangehad. Dubbelop mogelijkheden om zo’n jas eens goed te testen tijdens een actieve outdoorvakantie!

 11. Theo Karel zegt:

  Ik wil die jas wel tijdens een berghutten tocht in Oostenrijk testen. Lijkt mij zo op het eerste gezicht wel een zeer degelijke jas. Ik ben benieuwd!

 12. Elizabeth zegt:

  Nou, mijn vriend fietst altijd naar zijn werk en hij heeft helemaal geen goed jack. In de zomer fietst hij met een dikke winterjas en in de winter draagt hij diezelfde jas die helemaal niet waterdicht is. Ik gun hem deze jas heel erg!!! Hij blijft dus gewoon in Nederland, maar krijgt wel een hele goede bestemming 😉

 13. Dien zegt:

  Wij gaan deze zomer nog naar Oostenrijk. Wandelschoenen aan, en lekker de bergen in!
  Deze The North Face jas zou ik daarbij héél goed kunnen gebruiken, aangezien niets zo onvoorspelbaar is als het weer in de bergen. We gaan daarnaast ook ijsgrotten bezoeken, dus kom maar op met die jas! Ik test ‘m met heel veel liefde!

 14. René zegt:

  Buenos días Reishonger!

  Mijn vakantiebestemming voor dit jaar is het altijd mooie Spanje. Met mijn vriendin ga ik de ‘Teide’ beklimmen. Ik test graag of de ‘mountain jacket’ ook geschikt is voor vulkanen. Ik reserveer dus graag een plekje in mijn koffer voor deze jas.

  O ja, ook wel handig: mijn maat is overigens L.

 15. In de North Face Mountain Jacket op pad
  word ik lekker niet nat.
  Terwijl de regen zachtjes tikt op mijn kop
  klim ik met plezier in Nepal naar de hoogste top.
  Met deze mooie regenjas
  ben ik zelfs in de regen in mijn sas
  en trotseer ik iedere bui en plas!

 16. Anneliese de Waal zegt:

  Ik zou deze jas graag in de bergen van Zwitserland willen testen, ik zou het graag willen testen in Zermatt, Matterhorn.
  Zou heel erg leuk zijn om te testen.

 17. M.j.h. zegt:

  Maat L is voor mij te groot, maar ik zou mijn broer er veel plezier mee doen! Hij houdt van wandelen, is erg actief en deze jas zou goed van pas komen tijdens zijn vakantie in Schotland!

 18. Robert Hoff zegt:

  In september vertrek ik naar Peru om daar alleen te gaan backpacken! Met deze jas weet ik zeker dat ik tijdens de verschillende hikes en avonturen alle weersomstandigheden kan trotseren! Gezien mijn honger naar reizen zullen er hierna nog vele avonturen volgen waar ik deze jas uitstekend kan gebruiken!

  I will never stop exploring with the North Face – 1990 Mountain Jacket!

 19. Lies zegt:

  Ik zou de jas meenemen op mijn huwelijksreisjes (stedentrips in de komende maanden). Daar is deze jas natuurlijk perfect voor!

 20. Kars zegt:

  Geweldig!! Ik ga in augustus met een vriend naarJava. We gaan de Bromo beklimmen en ik heb gehoord dat voor het wachten op de zonsopkomst daar een jas geen overbodige luxe is! #duimen

 21. J. van der Heijden zegt:

  We gaan wandelen in Chamonix en dan zou het super zijn om deze jas te mogen testen.

 22. Jean-Paul zegt:

  Gave jas. Ik ben een vakantie voor oktober aan het plannen. En dat wordt in ieder geval een wandelvakantie in heuvels/bergen ergens in Noorwegen. Zou ‘m dan dolgraag testen.

 23. Robin Saris zegt:

  Nog net op de valreep zie ik 🙂 Ik zou het jack supergoed kunnen gebruiken bij Trekking tochten en Ferrata in Trentino, Italie. Prachtig gebied, en zat sportmogelijkheden, fantastisch!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>