Prijsvraag Te Gek!

Bij Reishonger zijn wij altijd op zoek naar bijzondere reisverhalen van avontuurlijke reizigers. Het verhaal van Remco Dijkstra, een jonge psychiater, hoort daar zeker bij. Tijdens een solo wereldreis bezocht hij in een jaar zeventien verschillende landen. Remco beklom onder andere de Andes, zwom met witte haaien in de Atlantische Oceaan en onderging hallucinerende trips in de Amazone. Bij thuiskomst bundelde hij zijn reisverhalen in het reisboek 'Te Gek! Wereldtrip van een jonge psychiater'.

Mount Kenia

Een reisboek met een uniek perspectief

In ‘Te Gek!’ krijgt de lezer een realistisch beeld van hoe het is om een wereldreis te maken. Remco beschrijft zijn reis daarnaast met de unieke blik van een psychiater. Hij ‘diagnosticeert’ landen en laat zien dat het maken van een verre reis en werken in de psychiatrie meer raakvlakken hebben dan je in eerste instantie zou denken. Een solo wereldtrip is een snelkookpan van emoties, dus zelfreflectie is voor Remco onontkoombaar. In zijn reisboek beschrijft hij zowel de hoogte- als de dieptepunten van zijn reis, vanuit een perspectief zoals je dat waarschijnlijk nog niet vaak hebt gelezen in een reisboek.

Een wereldreis van epische proporties!

In een interview vroeg Reishonger Remco het hemd van het lijf over zijn wereldreis en zijn boek. Met deze prijsvraag maakte je kans op een eigen exemplaar van Te Gek! We hebben in samenwerking met Uitgeverij Elmar vijf exemplaren van het boek ‘Te gek! Wereldtrip van een jonge psychiater’ van Remco Dijkstra verloot aan onze volgers. De prijsvraag is op dit moment afgelopen, maar kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.


Dus als je ons leuk vindt, gek bent op reizen en vakanties en gratis prijzen wilt winnen, “Like us” dan op Facebook, volg onze reistweets of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte van actueel reisnieuws, handige tips en leuke prijsvragen!

Maya Piramides

  1. E.Postma zegt:

    Lijkt mij een leerzaam en interessant boek, echt iets voor mij ben gek op reizen!!

    Nu nog dit boek winnen?!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>