Prijsvraag: Rosti Mepal

Kampeerders opgelet! De producten van Rosti Mepal zijn razendpopulair onder campinggangers en Reishonger heeft nu met Rosti Mepal een leuke winactie opgezet!

campingset

Kampeerders opgelet! De producten van Rosti Mepal zijn razendpopulair onder campinggangers en Reishonger heeft nu met Rosti Mepal een leuke winactie opgezet!

De kleurrijke collectie van Rosti Mepal maakt tafelen buitengewoon sfeervol. Op de camping, boot, rondom huis of onderweg zijn de producten ontzettend handig. Dankzij de samenstelling van het materiaal zijn de borden, de schalen, de glazen en de andere producten betrouwbaar en duurzaam. Ook het bestek van Rosti Mepal mag niet ontbreken; ideaal om mee te nemen door het unieke clipsysteem. De Nederlandse uitdrukking ‘het kan tegen een stootje’ is volledig van toepassing. Niet voor niets is het motto van Rosti Mepal: quality, design, function!

Win, win win: reispakket aqua
In samenwerking met Rosti Mepal heeft Reishonger drie reispakketten mogen samenstellen, om weg te geven aan de prijswinnaars. Het gaat om de volgende producten:


  • Maaltijdkom loomm outdoor: lekker buiten eten, voor de tent of op de boot, met deze lichtgewicht maaltijdkom die je met één hand vast kan houden
  • Duo beker to go: een lange beker met een inhoud van 300 ml (beker) + 100 ml (compartiment) om je lunch lekker vers en knapperig te houden: muesli voor in de yoghurt, kwark met gedroogd fruit of water en een energiemix voor tijdens het sporten…
  • Lunchbox to go large: een royale en kleurrijke lunchbox, waarin je lunch lekker vers blijft door de speciale afdichtring
  • Waterfles justwater: met de lekvrije “JustWater” neem je zelf overal water mee naar toe, de ideale fles voor het dagelijkse portie water voor iedereen!
  • Koelelement to go: een klein koelelement voor in je broodtrommel

prijsvraag rosti mepal

Prijsvraag
Wil jij een van de drie reispakketten winnen? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!
Tip: kijk voor het antwoord op de site van Rosti Mepal!

De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.

loomm-outdoor

just water azur

justwater azur

  1. Bedankt ‪‎Reishonger‬ en ‎Rosti Mepal‬, mijn prijs is binnen! Een kek kleurtje en niet alleen handig voor op reis, maar ook voor naar het werk….

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>