Wereldatlas voor kinderen

Hoe slapen pandaberen? Waar leven kangoeroes? Waar komt het noorderlicht vandaan? Welke sport is populair in Azië? Wat is het kleinste land ter wereld? Hoeveel landen zijn er in de wereld? Hoe komt het dat het in het regenwoud zoveel regent? En waarom heeft een giraffe eigenlijk zo'n lange nek?

Wat & Hoe Kids Wereldatlas Stickerboek

Wil je jouw passie voor reizen delen met je kinderen? Je reishonger overbrengen op je neefje en nichtje? Of werk je zelf vanuit het buitenland en wil je de kinderen van je vrienden meer leren over waar jij je tijd doorbrengt? Deze nieuwe wereldatlas voor kinderen behandelt een aantal leuke vragen! Vragen als: waar woont de bruine beer? Wat eten ze in Japan? Waar kun je goed snorkelen? En wat is de grootste bezienswaardigheid van Zuid-Amerika?

Wat & Hoe Kids Wereldatlas Stickerboek

Laat de kinderen de wereld ontdekken met dit leuke én leerzame doeboek. Ken jij een kind dat niet gek is op wilde dieren? Walvissen spotten, koalaberen knuffelen of een zeehondenkolonie bezoeken? Kinderen zijn over het algemeen ook helemaal gek op onbekende bestemmingen. Deze nieuwe atlas in de vorm van een stickerboek laat kinderen op een speelse manier de wereld ontdekken.


Per werelddeel is aangegeven waar de meer dan 150 bijgeleverde stickers van dieren, etenswaren, bezienswaardigheden en andere kenmerken van de verschillende landen kunnen worden geplakt. Samen met de vrolijk geïllustreerde kaarten en de interessante weetjes krijgen kinderen zo een beeld van de verschillen tussen landen en continenten. Welke dieren er leven, wat de mensen er eten, en welke sport daar populair is.

Het Wat & Hoe Kids Wereldatlas Stickerboek is het eerste stickerboek in een nieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of vijf. Het is een doeboek van 32 pagina’s van Kosmos Uitgevers, eerder deze maand uitgebracht in het Nederlands. De oorspronkelijke titel is “World Atlas Sticker Book” van de Engelse kinderboekenschrijver Nick Arnold.

Reishonger speelt voor Sinterklaas

In samenwerking met Kosmos Uitgevers mag Reishonger op maandag 2 december vijf atlassen weggeven! De winnaars hebben de Wereldatlas dan in principe nog voor het Sinterklaasfeest in huis!

De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>