Colombia Fácil

Heb je nog geen volgende reisbestemming op het oog? Heb je wel eens aan Colombia gedacht? Een aanrader als je een reis naar een bijzonder en nog onontdekt land wil maken. Je vindt er niet alleen koloniale steden, archeologische sites en een vriendelijke bevolking, maar ook de hoge bergtoppen van de Andes, de indrukwekkende Amazone jungle, woestijnen en parelwitte stranden!

Guachalito, Nuqui, Pacific Coast

Colombia Fácil
Colombia Fácil, een handige compacte zakformaat reisgids, helpt je bij het maken van jouw droomreis. Deze reisgids voor Colombia is geschreven door Inge Swinnen, een Belgische die in Colombia woont. De gids is voornamelijk voor reizigers die op zoek gaan naar alle aspecten van het land en dit individueel of in groep willen verkennen. Omdat de gids uit twee talen bestaat (Engels en Spaans), kun je gelijk je Spaans wat bijschaven; een noodzaak wanneer je door Colombia trekt. Met een totaal van 75 locaties biedt het talrijke accommodatie- en tour opties en gedetailleerde informatie over het oversteken van de grenzen met Panama, Ecuador en de Amazone bijvoorbeeld.

De eenvoudig te gebruiken gids belicht de verschillende regio’s van het land, helpt bij het kiezen van accommodatie, toont tips, kortingen, actuele prijzen, transportmogelijkheden, … en schetst de gouden regels van het land. “Het toont het werkelijke Colombia in al zijn schoonheid op een zeer eenvoudige manier,” zegt Inge, die op het idee van deze gids kwam tijdens haar reis in Zuid-Afrika. Met deze reisgids zal het reizen in Colombia gemakkelijker, comfortabeler en spannender verlopen. Pluspunt: elk jaar wordt de gids opnieuw gepubliceerd, waardoor alles steeds actueel is.


Portada_CF_2014-2015

Win een van de vijf reisgidsen!
Momenteel is de gids enkel verkrijgbaar in Colombia zelf MAAR wil jij één van de vijf ‘Colombia Fácil’ reisgidsen winnen en thuis toegestuurd krijgen? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!
Tip: kijk voor het antwoord op de site van Colombia Fácil!

De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.

Wil jij ook op reis naar Colombia?

Check onze speciaal geselecteerde reizen naar Colombia in de reisshop.

  1. Petra Gryson zegt:

    Nogmaals hartelijk dank voor dit leuke reisgidsje. Het is een handig compact formaat dat gemakkelijk in je broekzak past. Ook leuk geschreven en er staat veel interessante en praktische informatie in. De vlucht is ondertussen geboekt! Vamos a Colombia!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>