Win een stedentrip Berlijn

Uitgeverij mo'media geeft in samenwerking met de Deutsche Bahn en Airbnb tien dagen lang, elke dag, een stedentrip naar Berlijn voor twee personen weg. De prijs bestaat uit twee retour treintickets van de Duitse Spoorwegen, een reistegoed van Airbnb en de reisgids 100% Berlijn.

stedentrip berlijn

Het stedentripseizoen is weer begonnen. Een goede reden voor mo’media om flink uit te pakken. Op 26 september 2014 start de Reisprijs-10-daagse. Bij dit online stedenspel maak je tien dagen lang, elke dag, kans een reis naar Berlijn voor twee personen te winnen.

Online 100% stedenspel

Om kans te maken, speel je het online 100% stedenspel. Dit spel staat van 26 september tot 6 oktober 2014 live op www.100procenttravel.com/spel en test je stedenkennis. Je maakt een digitale trip langs bruisende steden, waarbij je vijf multiple choice vragen moet beantwoorden. Wanneer je alle vragen goed beantwoordt, maak je kans om te winnen.

Win een stedentrip Berlijn

Reisprijs-10-daagse

De prijs die je met de Reisprijs-10-daagse kunt winnen, bestaat uit twee retour treintickets van de Deutsche Bahn, een reistegoed van wereldwijd platform Airbnb ter waarde van € 200,- en de reisgids 100% Berlijn. Met 100% Berlijn op zak ontdek je de stad in no time. Zes wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. Je komt daarmee op plekken waar anderen niet komen. En met de uitneembare plattegrond én de gratis app voor je smartphone (iPhone & Android) vind je altijd de weg.

Berlijn: creatieve hoofdstad van Europa

In Berlijn gebeurt ‘het’. Toffe restaurants, galeries, winkels en hotels wisselen elkaar in hoog tempo af. Er is veel ruimte voor nieuwe projecten en er waart een prettige sfeer door de eens zo gespleten stad. Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. De val wordt herdacht met grote evenementen en jij kunt daar bij zijn. Test je stedenkennis en wie weet verblijf jij straks in de meest creatieve stad van Europa. Succes!

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>