There's Nothing Like Australia

Tourism Australia heeft zijn nieuwe campagne voor Nederland met een gloednieuwe interactieve online landkaart uitgebracht. Nederlandse reizigers krijgen de kans een ongelooflijke vakantie naar Australië te winnen door in te gaan op de inhoud van de landkaart.

Win een gratis vakantie naar Australie.Win een reis naar Australië in de nieuwe campagne van Tourism Australia!

Tourism Australia heeft zijn nieuwe campagne voor Nederland met een gloednieuwe interactieve online landkaart uitgebracht. Nederlandse reizigers krijgen de kans een ongelooflijke vakantie naar Australië te winnen door in te gaan op de inhoud van de landkaart.

Eerder dit jaar werden de Australiërs uitgenodigd de hele wereld deelgenoot te maken van hun favoriete vakantiebelevenissen in Australië en te laten zien waarom “There’s nothing like Australia”. Meer dan 29.000 Australiërs deden mee op basis van een foto en een korte uitleg waarom ‘There’s nothing like…’, om met internationale reizigers hun persoonlijke verhalen te delen, waar zij in Australië hun vakantie doorbrachten en waarom de anderen Australië zouden moeten bezoeken.

Deze online interactieve landkaart voor de Nederlandse markt, klantgericht aangeboden met 3.500 karakteristieke hoogtepunten van de Australische bezoekers, kan hier worden gevonden.

Win een reis naar Australie!

Uit een van de twintig mooiste hoogtepunten kunnen bezoekers hun favoriete reis naar Australië kiezen. Deze unieke belevenissen bevatten treinreizen door Australië, met een antieke auto toeren door wijngaarden, cruises en 4WD-avonturen. Zelfs een trektocht met kamelen in het rode hart van Australië. Deze tocht werd door het Australische publiek gekozen als de aantrekkelijkste suggestie die door de Aussies was gedaan.

Elke Nederlandse bezoeker van de site, die een stem uitbrengt, zal deelnemen aan een verloting om een vakantie naar Australië te winnen , inclusief vluchten met Malaysia Airlines, luchtvaartpartner van Tourism Australia in Nederland.

Rodney Harrex, General Manager Tourism Australia van het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland, zei:
“Australiërs zijn de experts in wat uniek en bijzonder is in hun land en wij willen hun favoriete belevenissen delen met Nederlandse reizigers op een manier die hen zal inspireren ons land te bezoeken. De landkaartbelevenissen kunnen op de verschillende onderdelen zoals ervaring, locatie en 1.000 sleutelwoorden worden bezocht.”

Bezoek www.nothinglikeaustralia.com/nl voor de interactieve landkaart en wedstrijd en www.australia.com voor nog meer informatie over deze gratis vakantie naar Australie!

Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)
 1. Bep Hartgers zegt:

  Wij zijn net terug van een maand Australie en hebben de vakantie van ons leven gehad.

  Honderden indrukken op m’n mobiel gezet en gaan nu alles verwerken in een fotoboek. Verder vind ik deze website erg interessant want er staan tips in die heeeel mooi en nuttig zijn en de moeite waard om in te duiken. Ik hou deze site in de gaten, want we komen echt terug!

 2. Hoi Bep,

  Wat ontzettend leuk om te horen, dat jullie zo’n fantastische vakantie hebben gehad!

  En bedankt voor het mooie compliment! We doen ons best met een team van enthousiaste vrijwilligers. We zien je dan ook graag terug op onze website!

  Groetjes,
  Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>