Meer Panama dan ooit!

Specialist in avontuurlijke vakanties Baobab Reizen breidt het aanbod voor 2012 uit met onder meer reizen naar bijzondere, onbekendere bestemmingen en landen waaronder Rwanda, Uganda en een langer verblijf in Lesotho in Zuid-Afrika. Daarnaast speelt de organisatie in op de forse groei in boekingen van alleen-reizenden en biedt Baobab Reizen meer vertrekdata voor populaire bestemmingen, zoals Birma.

Specialist in avontuurlijke vakanties Baobab Reizen breidt het aanbod voor 2012 uit met onder meer reizen naar bijzondere, onbekendere bestemmingen en landen waaronder Rwanda, Uganda en een langer verblijf in Lesotho in Zuid-Afrika.

Specialist in avontuurlijke vakanties Baobab Reizen breidt het aanbod voor 2012 uit met onder meer reizen naar bijzondere, onbekendere bestemmingen en landen waaronder Rwanda, Uganda en een langer verblijf in Lesotho in Zuid-Afrika. Daarnaast speelt de organisatie in op de forse groei in boekingen van alleen-reizenden en biedt Baobab Reizen meer vertrekdata voor populaire bestemmingen, zoals Birma.

Explosie aantal alleen-reizenden
Dit jaar betrof bijna 50% van alle boekingen alleen-reizenden. Over het afgelopen jaar constateert Baobab Reizen een aantal verschuivingen. Zo worden in Afrika landen als Madagaskar, Kenia, Tanzania en Ethiopië steeds populairder, terwijl de interesse in reizen naar Noord-Afrika en het Midden-Oosten behoorlijk is gedaald. Dit is vooral een reactie op de huidige situatie en ontwikkelingen in deze regio. Voor 2012 verwacht Baobab dat Latijns-Amerika een flinke groei zal realiseren, daarnaast is er veel vraag naar Azië met Birma als absolute uitschieter. Reden voor Baobab om nu al extra vertrekdata te introduceren. Alle reizen worden samengesteld volgens het ‘Fair weg’-principe van Baobab en hebben ook altijd ‘Fair weg’ elementen. Dit kan een overnachting bij de lokale bevolking zijn, maar ook een bezoek aan een natuur- of sociaal ontwikkelingsproject.

Oog in oog met berggorilla’s
Het aanbod van Baobab Reizen voor 2012 kent een aantal opvallende nieuwe rondreizen en bestemmingen, waaronder ook minder voor de hand liggende routes. Eén hiervan is een 16- daagse reis door Uganda & Rwanda, die de reizigers meeneemt naar ontmoetingen met berggorilla’s, chimpansees, the big 5, het Queen Elizabeth National Park, het Volcanoes National Park waar de film ‘Gorilla’s in the Mist’ is opgenomen en Lake Bunyonyi, één van de mooiste meren van Afrika! Ook een bezoek aan het Ziwa neushoornopvangcentrum is mogelijk, daarmee wordt dit bijzondere project direct gesteund.

India & Nepal
Terug van weggeweest bij Baobab is de combinatie India & Nepal. De hoogtepunten van deze veelzijdige rondreis zijn het kleurrijke Rajasthan, de Taj Mahal, Dehli, Kathmandu en Chitwan National Park in Nepal. De typerende ‘Fair weg’ filosofie van Baobab komt onder meer tot uiting in een overnachting bij de lokale bevolking in het Indiase dorp Pachewar Garh.

Meer Panama dan ooit!
Latijns-Amerika staat enorm in de belangstelling. Baobab heeft in 2012 een aantal nieuwe rondreizen, waaronder Panama & Costa Rica en een nieuwe route in Argentinië. Indrukwekkende natuur, onbedorven witte zandstranden, het Panamakanaal, fascinerende jungle met luipaarden, tapirs en natuurlijk de tucan. Dat is een greep uit de ingrediënten van de route door Panama & Costa Rica. Baobab biedt in 2012 meer Panama dan ooit tevoren. Argentinië is volgens velen één van de meest veelzijdige landen van Zuid-Amerika. Van het temperamentvolle en bruisende Buenos Aires, tot de gaucho’s in Noord-Argentinië en de kleurrijke Chalchaqui vallei. Van kleine dorpjes in de Andes tot eindeloze wijngaarden in Cafayate. Ook staan de Salinas Grandes (het grootste zoutmeer van het land op 4000 m hoogte) en de machtige watervallen van Iguaçu op het programma van deze nieuwe rondreis.

Het totale reisaanbod van Baobab voor 2012 telt meer dan 90 verschillende reisroutes. Behalve veel keus in bestemmingen, biedt Baobab rondreizen voor verschillende doelgroepen, zoals singlereizen, familiereizen en single-parent reizen. Alle reizen, compleet met uitvoerige beschrijvingen en routekaarten zijn te vinden op www.baobab.nl.

Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>