The Canoe Trip: ultiem off the beaten track in Zweden

We hebben de ultieme off the beaten track reis voor jou gevonden. Ontdek de ongerepte Zweedse natuur per kano tijdens deze zevendaagse Canoe Trip in het adembenemende Värmland. Kom volledig tot rust en leef op het rustieke tempo van de Zweedse meren. Een hele week lang "me & the lake". Disconnect van de drukte, reconnect met de natuur. Wild kamperen op verlaten eilandjes, kampvuren maken, slapen onder de sterrenhemel. Ga jij mee op deze avontuurlijke trip?

Varmland

Into The Wild met The Canoe Trip

Wil je deze zomervakantie eens wat anders doen? Op de grens van Zweden en Noorwegen ligt één van de meest ongerepte natuurgebieden van Scandinavië: Värmland, het land waar je nog uit de meren kan drinken en wildkamperen is toegestaan. De ideale setting voor een prachtig avontuur: The Canoe Trip.

Zeven dagen lang trek je per kano van onbewoond eilandje naar onbewoond eilandje. Op dag één krijg je alle instructies mee die je moeten in staat stellen om zeven dagen lang te overleven in de natuur. Je krijgt ook een gedetailleerd trailbook mee met heel veel survivaltips, de beste uitgestippelde routes en de mooiste plekjes om te overnachten. Tussendoor is er genoeg tijd om lekker te gaan wandelen, zwemmen of te chillen.


ThenCanoe Trip ZwedenThe Canoe Trip 2020

The Canoe Trip is een week lang rondpeddelen in het Zweedse Värmland, een ongerepte regio vlakbij de Noorse grens. Overdag peddel je over de prachtige, eindeloze meren van Zweden. Aan het eind van de dag kun je waar je wilt je tentje opzetten en heerlijk genieten van alle rust!

Hoe werkt het?

Tijdens The Canoe Trip vaar je in zeven dagen per kano van eilandje naar eilandje in Värmland. Om in Värmland te komen wordt er door de organisatie van The Canoe Trip een bus met veel comfort ingezet. Opstappen kan in Utrecht, Joure en Brussel. Vliegen kan ook. Vanaf Amsterdam en Eindhoven vlieg je naar Oslo Gardermoen Airport. Vervolgens pak je de speciale shuttle bus naar het basecamp nabij Arjäng. Eenmaal bij het basecamp heb je in de ochtend tijd om even bij te komen van de busreis en je op te frissen. In de middag krijg je uitleg en daarna vertrek je voor zeven dagen met je kano. Op avontuur, de ruige wildernis in, naar het ultieme vrijheidsgevoel! Zie voor meer informatie www.thecanoetrip.com.

outdoorvakantie in Zweden

The Canoe Trip 2022

Deze zomervakantie van 2022 worden verschillende edities van The Canoe Trip georganiseerd. Er zijn in totaal 14 weken waarin je mee kunt doen. De eerste week begint op 4 juni en de laatste week eindigt half september.

Er zijn in Värmland diverse routes uitgestippeld die de mooiste meren en rivieren combineren. De routes verschillen van elkaar in niveau, je kunt deze zelf inkorten of uitbreiden.

Canoe Trip ZwedenTheCanooTripThe Canoe Trip Zweden blog

Alle routes vertrekken van het basecamp. Je kan er regelmatig voor kiezen shortcuts te nemen of uitbreidingslussen te maken. Hier en daar kan je ook switchen van trail. De trails bevatten enkele landtransporten: je monteert wielen onder de kano en trekt deze te voet naar het volgende meertje.

Tijdens The Canoe Trip ben je vrij om je eigen privé-eilandje uit te kiezen, wildkamperen is namelijk toegestaan in Zweden!

The Canoe Trip kompas

Wat kost The Canoe Trip 2022?

De prijs voor The Canoe Trip start op €490,- per persoon, dat is inclusief:

 • Huur van tweepersoonskano voor 7 dagen
 • Busrit met veel comfort (heen & terug) uit Utrecht, Joure of Brussel
 • Huur van kooksetje
 • Huur van grote ton om je belangrijkste spullen droog te houden
 • The Canoe Trip Trail map & Survival Guide
 • Kano-wielen
 • Kano-instructies
 • De hele week begeleiding op locatie
 • Kampeervergunning natuurgebied Värmland/Dalsland

Wie niet met de bus meerijdt, betaalt € 110,- minder.

Optioneel:

 • The Canoe Trip Survival Foodpack: € 105,- p.p.
 • Reisbijstandsverzekering: € 39,- p.p.
 • Annuleringsverzekering: € 49,- p.p.

The Canoe TripThe Canoe Trip Zweden

Meer informatie en inschrijven

Ben je net als wij ook helemaal enthousiast geworden en wil je meer informatie over hoe je er komt, de routes, vertrekdata etc? Op www.thecanoetrip.org kan je alle details vinden en onderaan de site kun je je inschrijven voor dit avontuur.

kanoen in Zweden

Meer gave reizen van Travelbase

Travelbase organiseert actieve reizen met focus op natuur & avontuur. Elke trip kan zowel individueel of in groep gedaan worden – www.travelbase.eu

The Canoe Trip – www.thecanoetrip.org

Ontdek de ongerepte Zweedse natuur vanuit je eigen kano tijdens de zevendaagse Canoe Trip in het adembenemende Värmland.

The Kayak Tripwww.thekayaktrip.com

Ontdek de Noorse Fjorden vanop het water tijdens dit zevendaagse sportieve avontuur.

The Iceland Trailwww.theicelandtrail.com

Ontdek het adembenemende IJsland tijdens een meerdaagse tocht. Hike van shelter naar shelter langs vulkanen, warmwaterbronnen en geisers op één van de mooiste wandelroutes ter wereld!

The Norway Trailwww.thenorwaytrail.com

7-daags avontuur langs de meest spectaculaire wandelroute van Noorwegen.

The Balkan Trailwww.thebalkantrail.com

7-daagse avontuurlijke trekking over de “Peaks of the Balkan”.

Nordic Nomadswww.nordicnomads.org

Ontdek het adembenemende IJsland tijdens deze 7-daagse roadtrip. Rij langs vulkanen, watervallen, geisers en kliffen op één van de mooiste autoroutes ter wereld en eindig de reis in het bruisende Reykjavik.

The Vespa Tripwww.thevespatrip.com

Ontsnap aan de realiteit en geniet van de pure vrijheid wanneer je door de Italiaanse landschappen cruiset met je eigen authentieke Vespa tijdens één van onze meerdaagse trips in Toscane, Amalfi & Sicilië.

Budapest Rallywww.budapestrally.org

De Budapest Rally is een kleurrijke roadtrip met originele vierwielers die in 7 etappes over de meest spectaculaire en adembenemende wegen van 10 verschillende landen cruisen tot in Budapest.

Lapland Travelwww.laplandtravel.com

Betaalbaar naar Fins Lapland. Husky Safari, Rendier farm, sneeuwscooter expeditie, en zo veel meer!

Scotland Rallywww.scotlandrally.org

Scotland Rally is zonder enige twijfel de mooiste roadtrip ter wereld die in 6 etappes over de meest spectaculaire wegen van Engeland en Wales tot in Schotland trekt.

Beachcamp de Lakenswww.beachcampdelakens.com

Vlak achter de duinen van Camping de Lakens vind je het pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens. Geniet van de oceaan, ontspan in de hottub, sauna of hangmat en overnacht in luxe tenten voor de ultieme glamping ervaring.

Surftribe www.surftribe.org

Leer samen met het gezin surfen, overnacht in luxe bungalows en geniet van de natuur en activiteiten tijdens een zevendaags verblijf op het Surftribe surfcamp in Biscarrosse Plage.

The Sail Trip www.thesailtrip.com

The Sail Trip is een once-in-a-lifetime avontuur waarbij je met je eigen zeilboot de prachtige wateren van de Adriatische Zee bij Kroatië bevaart.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>