Webprint viert feest!

Webprint, de website voor het maken van onvergetelijke fotoproducten is in een nieuw jasje gestoken. Reishonger heeft de eer het nieuwe design en functionaliteiten te mogen testen. En dat doen we maar al te graag!

30% korting op alle producten.

Het design

Webprint heeft een vrolijke en frisse wind door zijn website geblazen en dat is te zien ook. De fleurige kleuren spatten van het scherm zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijk. Zo krijg je direct zin om je belangrijkste momenten vast te leggen op een mooi fotocadeau. En ook op mijn smartphone en de Ipad ziet de website er schitterend uit.

Momenten van liefde, geluk, vriendschap, plezier, verwondering, pijn en verdriet. Herinneringen aan die momenten roepen emoties, beelden en verhalen op. Die zijn zo speciaal, bijzonder en uniek dat ze meer dan de moeite waard zijn om te delen, te vertellen, te laten zien en te bewaren.

Nieuwe online fotoprogramma’s

Er zijn nieuwe online fotoprogramma’s voor het maken van producten. Met een aantal klikken heb je zo een persoonlijk fotoboek, een eigen kalander of prachtige kerstversiering met je eigen foto’s. Wat webprint slim heeft gedaan zijn de instructievideo’s die via Youtube te bekijken zijn. Hier staan ook leuke tips in zoals het toevoegen van leuke effecten aan je fotocadeaus. Bekijk hier de handige instructievideo’s van webprint.

Device onafhankelijk

Of met andere woorden: het is nu mogelijk om je foto’s vanaf elk apparaat te uploaden naar het online fotoprogramma.

Inloggen met Facebook

Het aanmaken van een account is niet meer nodig. Je logt daarbij rechtstreeks in vanaf je Facebook-account, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je foto’s. Ontzettend handig!

nieuw-design-webprint

Nieuwe fotoproducten

Webprint heeft veel prachtige nieuwe producten in het assortiment opgenomen. Wat dacht je van een MyNameBook voor je zoon of dochter? Op de omslag vind je de naam van je kindje en zijn of haar favoriete dier. Voordat het eigenlijke verhaal van start gaat, beschik je over de optie om een persoonlijke boodschap te schrijven die op de binnenkant van de omslag wordt gedrukt. Heel tof! Maar ook je persoonlijke kerstversiering maken, t-shirts drukken of een eigen bierpul ontwerpen behoren tot de mogelijkheden.

korting webprint

Zelf Webprint testen?

Ga naar Webprint.nl en vertel jouw verhaal op een prachtig persoonlijk fotocadeau. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast!

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>