Vakantiebeurs 2020 met korting

Ga jij dit jaar eindelijk die lang gekoesterde droomreis maken? Of kies je voor een culturele stedentrip of een actieve familievakantie? Op de Vakantiebeurs 2020 vind je alle informatie die je nodig hebt. Daarbij doe je volop inspiratie op en krijg je de beste tips van locals. Kortom de ultieme vakantievoorpret.

Vakantiebeurs 2020 met korting

Heb jij goede voornemens om in 2020 meer te gaan reizen? Of anders te gaan reizen? Begin het jaar dan alvast goed en koop een kaartje voor de vijftigste editie van de Vakantiebeurs. En als je dat nu doet profiteer je nog van onze online korting. Je betaalt nu namelijk maar € 12,- per kaartje in plaats van € 15,- aan de kassa. Kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen.

De Vakantiebeurs – wat is er te beleven?

Ga jij dit jaar naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Laat je dan verrassen met allerlei activiteiten die je absoluut niet mag mislopen. Test je surf skills in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour bij de de Viva Las Vegas ijscokar, ervaar de luxe van Business Class ‘vliegen’ met Turkish Airlines of neem even pauze met een gratis traditionele Thaise massage. Slaap tussen de luipaarden bij The Africa Experience, beklim bergen in Taiwan of breng een bezoekje aan gastland Ras al-Khaimah, het meest avontuurlijke emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs.

Ras al Khaimah Vakantiebeurs

Ras al Khaimah is gastbestemming 2020

vakantiebeurs dans

Vakantiebeurs Kidszone

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Volg de kidsroute, knutsel en dans mee met de Vakantiebeurs Kids Club, leef je uit op het springkussen, krijg kriebels in het reuzenrad en ontmoet je favoriete vakantiemascotte op zaterdag en zondag. Ouders kunnen zich op hun gemak laten informeren en inspireren terwijl de kids zich prima vermaken in hal 8! Ook zijn er leuke kinderactiviteiten bij de stand van gastbestemming Ras al Khaimah (ook in hal 8). Vergeet niet je Kidspaspoort op te halen bij de ingang!

Vakantiebeurs kids route

Vakantiebeurs Utrecht

vakantiebeurs jaarbeurs

Influencer Square

Vanaf donderdag 16 januari opent de Vakantiebeurs weer haar deuren in de Jaarbeurs. Wij zijn er in ieder geval zondagochtend. Je vindt ons op de Influencer Square in de verre reizen hal (hal 12). Van 11.00 tot 11.35 geven wij bovendien een presentatie in het Experience Theater. Gaan we jou ook zien op de Vakantiebeurs?

De Influencer Square is een plek waar ervaren travel influencers hun vakantieherinneringen delen, zoals wij dit ook op Reishonger.nl doen, en waar jij wordt geïnspireerd hetzelfde te doen. Het centrale thema van de Influencer Square is namelijk ‘Vakantieherinneringen’. Op de Vakantiebeurs Memory Wall kun je vakantiebeelden geprint achterlaten om mede-bezoekers op nieuwe vakantie-ideeën te brengen én kans te maken op een mooie prijs.

Reishonger op de Influencer Square Vakantiebeurs 2020

Visual Ansichtkaart influencers

Dit is een van mijn meest dierbare vakantieherinneringen #VakantiebeursMemoryWall

Openingstijden vakantiebeurs 2020

De Vakantiebeurs vindt dit jaar plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden bezoekers:
Donderdag 16 januari: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 17 januari: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 18 januari: 10.00 – 20.00 uur
Zondag 19 januari: 10.00 – 17.30 uur

Voordelig met de trein naar de Vakantiebeurs

Met zowel de trein en auto is Jaarbeurs gemakkelijk bereikbaar. De Vakantiebeurs ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je vanaf 1 november een combi-ticket (dagretour Utrecht CS + entree voor € 28,-)! Je ontvangt dan één ticket voor de Vakantiebeurs én een tweede klas retourticket van/naar elk Nederlands treinstation.

Sfeerimpressie Vakantiebeurs

vakantiebeurs 50 jaar

vakantiebeurs 2020

vakantiebeurs hapjes

afrika-vakantiebeurs

azie-vakantiebeurs

costa-rica-vakantiebeurs

De prachtige stand van Djoser op de Vakantiebeurs

Dionne

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>