Vakantiebeurs 2018 met korting

Ga jij komend jaar eindelijk die lang gekoesterde droomreis maken? Of kies je voor een culturele stedentrip of een actieve familievakantie? Op de Vakantiebeurs 2018 vind je alle informatie die je nodig hebt. Daarbij doe je volop inspiratie op en krijg je de beste tips van locals. Kortom de ultieme #vakantievoorpret. Ga naar de vakantiebeurs 2018 met korting via deze kortingscode.

vakantiebeurs 2018 met korting

Vakantiebeurs 2018 met korting

Heb jij goede voornemens om in 2018 meer te gaan reizen? Begin het jaar dan alvast goed en koop een kaartje voor de Vakantiebeurs. En als je dat nu doet profiteer je nog van onze online korting. Je betaalt nu namelijk maar € 12,- per kaartje in plaats van € 15,50 aan de kassa.

Openingstijden vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden bezoekers:
Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 11 januari: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 12 januari: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 13 januari: 10.00 – 20.00 uur – geopend tot 22.00*
Zondag 14 januari: 10.00 – 17.30 uur

* Night at the Vakantiebeurs: de Vakantiebeurs is dit jaar voor het eerst op zaterdagavond open tot 22.00 uur. Er is een programma vol activiteiten, eten, drinken en multi-cultureel entertainment in de centrale Experiencehal (Hal 9).

nrv-vakantiebeurs

2go

Nieuw in het programma van 2018

Presentaties in diverse theaters
Ga jij binnenkort eindelijk die droomreis maken naar bijvoorbeeld de VS, Cuba, Suriname of Noorwegen? Dan ga je natuurlijk graag goed voorbereid op pad. Daar helpen wij en o.a. de auteurs van heel wat Dominicus Reisgidsen je graag bij! Op de beursvloer vind je allerlei verschillende theaters waar zij en touroperators presentaties geven over verschillende bestemmingen.

Maak de mooiste foto’s op fotografiereis
Hou jij van fotograferen én op vakantie gaan? Ga dan op een fotografie-reis met FotoClass. Alles is tot in detail geregeld, inclusief bijeenkomsten vooraf en nadien en je ontdekt de meest waanzinnige plekken op aarde

Beleef Sri Lanka samen met je gezin
Zoek je een mooie bestemming voor de ideale familiereis? Ga dan samen met je tienerkids naar Sri Lanka. Srilankaopreis.nl bedacht een uniek concept waarbij jij, als onderdeel van een groep, met je gezin 20 dagen met eigen auto en privé chauffeur door Sri Lanka reist.

Kom naar het Blootstraatje
Nieuw dit jaar op de Vakantiebeurs; het Blootstraatje! Dé plek op de beurs voor iedereen die er van houdt op vakantie met de billen bloot te gaan.

Ga ook naar de vakantiebeurs van 2018 met korting!

Je betaalt nu namelijk maar € 12,- per kaartje in plaats van € 15,50 aan de kassa. Via deze link krijg je de korting. Veel plezier alvast!

Sfeerimpressie Vakantiebeurs

afrika-vakantiebeurs

azie-vakantiebeurs

costa-rica-vakantiebeurs

cuba-vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2017

curacao-vakantiebeurs

djoser-vakantiebeurs

koning-aap-vakantiebeurs

myanmar-vakantiebeurs

thailand-vakantiebeurs

vakantiebeurs-2014

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>