Thailand

De hidden gems van Thailand. Verborgen schatten, paradijselijke plekken en onontdekte spots die alleen locals weten te vinden. Een overzicht van de lowlights van Thailand.

1. Leela beach

Leela beach is het verborgen pareltje van Koh Phangan. Wil jij dichtbij de drukte zijn, maar toch een gevoel van rust hebben? Dan is Leela beach perfect voor jou. Het ligt naast het beroemde Haad Rin – bekend van de Full Moon Party. Je overnacht daar vanaf 500 Bath (€12,-) per nacht, met het strand als voortuin! Heb je wat extra budget? Kies dan voor een beachfront bungalow, met uitzicht over Koh Samui.

Leela Beach Thailand

Leela Beach, de verborgen parel van Koh Phangan in Thailand.

2. Temple of Dawn

De Temple of Dawn – ook wel bekend als Wat Arun – is een must-see als je in Bangkok bent. Heb jij hem al gezien? Dan zul je ongetwijfeld de indrukwekkende pagode gespot hebben. De 67-meter hoge pagode is gemaakt van cement en is volledig bedekt met miljoenen stukjes Chinees porselei.

Wat Arun Thailand

Wat Arun is een boeddhistisch tempelcomplex in Bangkok in Thailand, vernoemd naar de god Aruna (god van de dageraad).

3. Nong Yao Forest

Wil jij off the beaten track gaan in het noorden van Thailand? Dan is het Nong Yao Forest een ware must-see! Het Nong Yao Forest is de perfecte plek om te wandelen in de natuur van Chiang Rai. Je kunt hier optimaal genieten van de rustige omgeving. De route is gemakkelijk te lopen voor iedereen. Daarnaast kun je hier ook zien hoe de plaatselijke bevolking in deze agrarische gebieden werkt en zie je waar ze hun lokale gewassen verbouwen.

Nong Yao Forest

Nong Yao Forest.

4. De Aphrodite Cabaret Show in Phuket

Wil je een avondje uit, maar zou je graag iets anders bezoeken dan een lokale kroeg of bar? Ga dan een keertje naar de Aphrodite Cabaret Show in Phuket. De extravagante kostuums, grote choreografieën, prachtige dansers en danseressen en het adembenemende theater met plek voor 1000 man, zullen je een avond laten beleven, die je nooit zult vergeten. Dat is nog eens een leuk uitje!

Latest posts by Dionne (see all)