Sprookjescamping – magische vakantie op de ANWB Topcamping 2020

Kamperen op de meest kindvriendelijke vijf sterrencamping van Nederland. De Sprookjescamping heeft alles voor een onvergetelijke vakantie met het gezin. Kom jij ook naar dé magische kindercamping voor kinderen van 0 t/m 10 jaar?

Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel

Er was eens….. Een magische vijf sterrencamping in Nederland. Een kindercamping met knusse kampeerterreinen vol elfjes, draken en kikkers. Een vakantiepark met voor ieder verblijf een eigen speeltuintje. Een Sprookjescamping waar Tati de toffe Toverfee, Hannah de Heldhaftige en Droesem de Draak de baas zijn.

kamperen in Nederland
sprookjescamping entertainment

Psst… Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan in de vakantie kamperen op de Sprookjescamping. En neem opa en oma ook mee!

Kom ook deze zomervakantie je eigen sprookje beleven op De Sprookjescamping. Een vakantiepark waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en hun fantasieën werkelijkheid worden. Kortom, een kindercamping waar kinderen een toptijd hebben, terwijl de ouders en opa en oma genieten van de rust.

Bij aankomst op deze themacamping in Rheeze treed je de bijzondere wereld van Wanda de Waterelf, Kabor Kabouter, Bumpie de Beer en hun zeven andere vriendjes binnen. Zij organiseren elke dag (zowel in het laag- en hoogseizoen) een recreatieprogramma voor kinderen tot +/- 12jaar. Zij weten wat de jongste kinderen leuk vinden, maar ook de stoertjes van tien jaar en ouder. Behalve met allerlei Sprookjesactiviteiten vermaken de kinderen zich ook in het zwembad, waterspeeltuinen, de 25 (!) speeltuintjes of bij het iets verderop gelegen strandmeer De Oldemeijer.

sprookjescamping speeltuin
sprookjescamping faciliteiten
kamperen sprookjes

Locatie van De Sprookjescamping

De Sprookjescamping ligt in Rheeze, in het prachtige Overijssels Vechtdal. Het Vechtdal staat bekend om de vele natuurgebieden. Zandververstuivingen, heide, bossen en meertjes worden afgewisseld met eindeloze vergezichten over groene weides en het kabbelende water van de rivier De Vecht.

Sprookjescamping-Rheeze-De Vechtstreek

Glamping in sprookjesland

Niet alleen het concept van de Sprookjescamping is uniek. Ook kun je hier overnachten in bijzondere accommodaties, ook wel glamping genoemd. Je kunt overnachten in een Kasteel Lodge, de Wood Lodge of in de Sprookjes Kota. Allemaal verschillende glamping accommodaties.

kamperen op de Sprookjescamping
sprookjesfiguren

Kom je ook kamperen op de Sprookjescamping?

De Sprookjescamping.nl is een luxe 5 sterren camping met ruime kampeervelden met in het midden speeltuintjes voor de kinderen. Daarnaast zijn er ook verhuur mogelijkheden zoals chalets, toercaravans en ingerichte tenten. De luxe voorzieningen zoals de sfeervolle Kasteelkeuken, het subtropische waterspeelparadijs, de buitenwater speeltuin en gethematiseerde sanitair gebouwen bezorgen de gast een unieke beleving!

camping in Rheeze
restaurants sprookjescamping

Meer informatie over De Sprookjescamping

Bekijk beschikbaarheid en prijzen op www.sprookjescamping.nl.

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>