Stedentrip Valencia – de stad die alles heeft

Staat een stedentrip Valencia al een tijdje op je bucketlist? Dan wordt het nu echt tijd om te gaan! Valencia is een prachtige stad bomvol historische cultuur, oude en moderne architectuur, gezellige winkelstraatjes en groene parken. Neem daarbij het fraaie zandstrand in combinatie met de relaxte sfeer en Valencia is de meest veelzijdige stad die wij hebben bezocht. Ga je met ons mee op stedentrip naar Valencia?

Lees verder  

Beleef de kerst in Valencia

Lijkt het je wat om tijdens de feestdagen in de zon op een terrasje te zitten? Kom dan last minute naar Valencia! Met gemiddelde temperatuur van 18 graden in december en ruim 300 dagen zon per jaar kun je je winterjas gegarandeerd thuis laten!

Lees verder  

Valencia met kinderen

Valencia biedt een compact centrum, relaxte sfeer én een heerlijk strand! Het is veilig, schoon en groen. De mensen zijn erg vriendelijk en vrijwel het hele jaar door is de temperatuur goed. In Valencia kun je met kinderen alle kanten op!

Lees verder  

Nazomeren in Valencia

Ik had maar een paar dagen in Spanje, en dus bezocht ik enkel de regio Valencia. Valencia, een naam die zo veel dingen oproept, maar in de eerste plaats zon en zee en vakantie. Zelfs in november. Valencia ligt aan de oostkust van Spanje, bij de Middellandse Zee: de Costa Azahar, de Oranjebloesemkust. De regio is bewoond geweest door Romeinen …

Lees verder  

Valencia in drie dagen

Valencia. Ze kenmerkt zich met kleur, sfeer en gezelligheid, haar architectuur reikt zowel tot in de historie als tot aan het futurisme en met het strand op fietsafstand is ze een perfecte stad voor de cityhopper.

Lees verder  

Najaar in Valencia

Wil je nog even genieten van heerlijke nazomerse temperaturen? Breng dan een bezoekje aan het hippe Valencia en vier het najaar onder de Spaanse zon! Deze intrigerende stad biedt een mix van historische bezienswaardigheden, authentieke Spaanse cultuur, bruisende horeca en een boordevolle evenementenkalender.

Lees verder