Authentiek Cuba

Iedereen wil NU nog wat meepikken van dat bijzondere Cuba! Maar met zoveel toeristen op de been, is het soms even zoeken waar je dat stukje authentiek Cuba nog vindt. We nemen je mee naar onze drie favoriete plekken waar je het ‘oude’ Cuba nog even kunt bewonderen – voorlopig.

Lees verder  

De highlights en lowlights van Cuba

Verspreid door het land vind je plekken die beroemd zijn bij toeristen, zoals charmant Havana Vieja met koloniale gebouwen en oldtimers, en schattig Trinidad met klinkerstraten en muziekklanken uit de open ramen. Maar er zijn ook een boel plekken die veel minder bekend zijn, maar minimaal net zo leuk!

Lees verder  

Als ik aan Cuba denk

Cuba is een land dat tot de verbeelding spreekt. Cuba, het land van de sigaren en de rum, de muziek en de dans. Langgerekte zandstranden en Amerikaanse oldtimers. Waar denk jij aan als je aan Cuba denkt?

Lees verder  

Wist je dit van Cuba?

Hoe leuk is het om Cuba nog beter te leren kennen met een aantal feitjes die wij zelf ook nog niet allemaal wisten. Het land op een andere manier ontdekken, want wist je dat? Laat je verrijken door 15 nieuwe feitjes over Cuba!

Lees verder  

Inspiratie: reisfoto’s Cuba

Met dank aan Arjan de Vries uit Zwolle. Ik wil ook naar Cuba! Heb je na het zien van deze foto’s zin om ook naar Cuba af te reizen? Laat local Dariel je dan helpen met het samenstellen van je ultieme reis.

Lees verder