Belize met kinderen

Belize is heel geschikt voor een rondreis met (jonge) kinderen. Laat je verrassen door deze top 10 Belize met kinderen en ontdek waarom Belize ideaal is voor het hele gezin!

Lees verder  

Rondreis Belize – de highlights

Belize is een ongelooflijke bestemming. En wonderwel nog niet platgelopen door toeristen. De diversiteit van het kleine landje is enorm, waardoor een rondreis Belize echt een aanrader is! Hierbij de highlights van een rondreis door Belize! Maak je klaar om te ontdekken wat Belize allemaal te bieden heeft!

Lees verder  

Belize in 25 foto’s

Een reis door Belize is een reis langs eeuwenoude Maya-tempels, spannende jungle gebieden vol indrukwekkende dieren en tropische eilanden met heel veel mooie stranden. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, delen wij deze 25 foto’s met je!

Lees verder  

Vijf excuses om naar Belize af te reizen

Verlang jij ook zo vaak naar tropische stranden en afgelegen oorden? Natuurlijk kun je gewoon dat ticket boeken, maar soms heb je net even een extra zetje in de rug nodig om dat ook gewoon echt te doen. Reishonger heeft daarom, om het je gemakkelijk te maken, vijf excuses op een rijtje gezet om af te reizen naar het veelzijdige Belize!

Lees verder  

De weergaloze binnenlanden van Belize

Waar de kust de nodige gasten mag verwelkomen, blijft het binnenland tot op heden nog vrij onontdekt, terwijl de diversiteit op dit mini landoppervlak ongeëvenaard is. De hoogste tijd dus voor een ontdekkingstocht door de weergaloze binnenlanden van Belize!

Lees verder  

De Caribische chaos van Ambergris Caye

Razende golfkarretjes, sissende foodstalls en kakelende kippen; slechts een dagelijks tafereel van het levendige eiland Ambergris Caye voor de kust van Belize. De hagelwitte stranden en azuurblauwe zee zijn slechts één van de vele kanten die Belize te bieden heeft, maar een hele fijne kant is het zeker!

Lees verder  

Go slow in Caye Caulker

Caye Caulker is het meest gekende eiland van Belize. Het is namelijk makkelijk toegankelijk vanuit Belize (Belize city) en Mexico (Chetumal) en is omgeven door het Barrièrerif van Belize, een van de mooiste plekken ter wereld om te duiken. Het is het soort eiland waar iedereen wel een paar dagen op vakantie wil: je bent een nieuw persoon als je …

Lees verder  

Een paradijs op aarde

Caye Caulker is een tropisch eiland voor de kust van Belize waar duik- en snorkelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Hier ligt namelijk het op één na grootste koraalrif ter wereld. Onder het azuurblauwe water bevindt zich een onderwaterwereld die adembenemend mooi is. Als je aankomt Caye Caulker voel je meteen de relaxte sfeer die er hangt. Want ‘relax’ is met één woord waar het op dit eiland om draait.

Lees verder