Beleef de Cunucu van Aruba

Cactussen, grillige rotsformaties en de goudkoorts. Ah, dat moet British Columbia zijn! Niet? Oh, dan San Diego? Nee, Aruba! Dit prachtige eiland in de Caraïbische zee heeft veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Het uitgestrekte platteland, de “Cunucu”, nodigt je uit om op verkenningstocht te gaan. Wij namen de uitnodiging aan en ontdekten de ruige kant van “one happy island” Aruba.

Lees verder  

Screaming Eagle

Ook al groeit er niets vers op het eiland, koken kunnen ze op Aruba als de beste. Onbegrensd culinair genieten op Aruba bij de Nederlandse chef-kok Erwin Hüsken, eigenaar van het restaurant Screaming Eagle aan het strand van Eagle Beach.

Lees verder  

Gloednieuw hotel aan Palm Beach

Het nieuwe resort op Aruba ligt aan het paradijselijke Palm Beach op Aruba en is afgelopen woensdag officieel geopend als Hilton hotel. Het Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino is gehuisvest in het voormalige Radisson hotel, naast het machtige RIU Palace. Tropische charme en een luxe ambiance begroeten je zodra je binnenkomt!

Lees verder  

60 jaar carnaval op Aruba

Het carnaval op Aruba geldt als een van de grootste en meest kleurrijke binnen het Caribisch gebied. Elk jaar worden inwoners en toeristen getrakteerd op een spektakel vol kleur, muziek, verkiezingen en parades met oogverblindende kostuums en praalwagens.

Lees verder  

Beach Tennis op Aruba

Van 11 tot 17 november vindt het internationale Beach Tennis op Aruba plaats, het grootste toernooi wereldwijd. Beach tennis is uitgegroeid tot de grootste sport op het eiland. Dit jaar wordt het toernooi groter en beter dan ooit, met wel 800 deelnemers uit landen als Aruba, Brazilië, België, Bermuda, Canada, Chili, Tsjechië, Colombia, Frankrijk, Duitsland, Italië, V.S., Spanje, Sint Maarten, Martinique, Mexico, Nederland, Venezuela en Puerto Rico.

Lees verder  

KLM weer naar Aruba

Grote vraag “Vanwege de groeiende vraag van de klant naar deze bestemming, heeft KLM besloten weer van en naar Aruba te vliegen,” aldus een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij. Eerder dit jaar leidde het opheffen van de verbinding tot heftige reacties. Zo voelde Edison Briesen, de Arubaanse minister van Toerisme en Transport, zich “in zijn hemd gezet”. Foto: Michele Eve, Flickr

Lees verder