Weer helemaal hip: verstuur ‘old school’ vakantiekaart

We sturen weer massaal vakantiekaartjes in het corona-tijdperk. Met je eigen vakantiefoto's op de kaart verstuur je echt een blijvende herinnering aan je vriend, vriendin of familie. Het versturen van een ‘old school’ vakantiekaartje - in een nieuw 'digitaal jasje' - is weer helemaal terug!

‘Old school’ vakantiekaart sturen

Het voelt als iets van vroeger, ansichtkaarten sturen vanaf je vakantieadres. Tegenwoordig laat je toch iedereen via social media weten hoe het is op vakantie? Jazeker, we delen zoveel mogelijk vakantiefoto’s via Facebook, Instagram en Snapchat. En grappige filmpjes op TikTok. Maar ook een tastbare vakantiekaartje sturen wordt weer massaal omarmd.

vakantiekaartje

Stuurde jij vroeger ook zo vaak een vakantiekaart? Het is weer helemaal hip om jouw familie en vrienden een vakantiekaartje te sturen!

Persoonlijke groet met een vakantiekaart

Vakantiekaarten sturen is veel persoonlijker dan een berichtje op je Facebook of Instagram pagina. Want hoe leuk is het om juist een kaart waar moeite voor gedaan is te ontvangen?! En met een kaartje met eigen foto maak je het helemaal persoonlijk. Zo kun je direct die ‘allerbeste vakantiefoto’ omzetten in een kaartje en deze naar je familie sturen. Wordt de kaart gewoon via Nederland verstuurd, dan is de kans dat de kaart aankomt ook gelijk weer een stuk groter. En een stuk sneller!

vakantiekaart-versturen

Wil een extra persoonlijke vakantiekaart maken? Maak dan een fotokaart!

Wens iemand fijne vakantie

Naast anderen te laten meegenieten van jouw vakantie kan je natuurlijk ook iemand een hele fijne vakantie toewensen. Een vakantiekaart is een leuke en heel attente manier om een vriend of vriendin een goede reis te wensen. En een stuk persoonlijker dan iemand een whatsappje sturen voordat deze op vakantie gaat toch?

vakantiekaart-met-fotopersoonlijke-vakantiekaart

Vakantiekaarten kun je natuurlijk vanaf je vakantiebestemming verzenden, maar je kunt ze ook vanuit huis sturen. Bijvoorbeeld als je je beste vriendin een fijne vakantie toe wilt wensen.

Verstuur jij wel eens een vakantiekaart?

Wij sturen zelf bijvoorbeeld vanuit iedere vakantiebestemming een kaartje naar onszelf. Als tastbare herinnering om later nog eens terug te zien en te lezen. En ook onze kinderen vinden het heel erg leuk een vakantiekaartje te versturen naar opa en oma.

Hoe zit het met jou? Stuur jij nog wel eens kaartjes als je op vakantie bent? Laat het ons weten in een reactie onderaan deze blog. En alvast een fijne vakantie ;-).

Team Reishonger
Follow us

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>