Prijsvraag: Spaanse delicatessen

Ook zo gek op Spaans eten? Dan hebben wij een mooie prijsvraag die uitstekend aansluit bij ‘Reishonger’: in samenwerking met Shop Andalucia stellen we drie verrassingspakketten (ter waarde van 70,- per pakket) beschikbaar. De winnaars krijgen een pakket vol met Spaanse delicatessen zoals olijfolie, Spaanse ham, ect.

spanje eten

Ook zo gek op Spaans eten? Dan hebben wij een mooie prijsvraag die uitstekend aansluit bij ‘Reishonger’: in samenwerking met Shop Andalucia stellen we drie verrassingspakketten (ter waarde van 70,- per pakket) beschikbaar. De winnaars krijgen een pakket vol met Spaanse delicatessen zoals olijfolie, Spaanse ham, ect.

Shop Andalucia
shop andaluciaShop Andalucia is de webwinkel voor iedereen die op zoek is naar typisch Spaanse producten. Het assortiment bevat o.a. Spaanse delicatessen, jurken, boeken, reisgidsen, handgeschilderde keramiek en verzorgingsproducten met de kenmerkende Spaanse geuren. De producten zijn afkomstig uit de Zuid-Spaanse regio Andalusië . De Spaanse delicatessen en hammen zijn uitermate geschikt om ook thuis te genieten van de Andalusische cultuur.

Spaanse delicatessen om je vingers bij af te likken
Geniet ook thuis van typisch Spaanse lekkernijen als Pan de Higos (vijgenbrood), Membrillo (kweepeergelei), olijftapenades, sherry, Spaanse wijnen en sauzen als alioli en salsa brava. Deze Spaanse delicatessen worden door Shop Andalucia zorgvuldig geselecteerd en ingekocht op verschillende plekken in de regio Andalusië. De producten worden zoveel mogelijk ingekocht bij kleine, ambachtelijke bedrijven, waarmee bovendien de lokale economie gestimuleerd wordt. Zo wordt de Spaanse jam in Montejacque ingekocht, komt de Spaanse honing uit Competa en komen de Spaanse kruiden uit Sevilla.

Spaanse ham van topkwaliteit
Een van de topproducten van Shop Andalucia is de wereldberoemde Spaanse ham. Deze wordt rechtstreeks ingekocht in Trevélez, het bekendste hamdorp in Spanje. Door de koele berglucht van de Sierra Nevada en de zachte wind vanaf de Middellandse zee is dit gebied ideaal voor het drogen van de hammen. De Spaanse ham wordt eerst ingewreven met zeezout, waarna de ham 24 maanden droogt en rijpt. Het resultaat is een lekkere ham van uitstekende kwaliteit. Spaanse ham is heerlijk op brood of toast, maar is ook onmisbaar bij Spaanse tapas.

serrano ham

De prijsvraag
De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.

jamon

Over Shop Andalucia
Shop Andalucia is opgericht in 2013 en is ontstaan uit liefde en passie voor deze Zuid-Spaanse streek. De oprichters van Shop Andalucia komen al jaren in Andalusië, dat twee keer zo groot is als Nederland, en 3 keer zo groot als België. Andalusië heeft ontzettend veel te bieden: cultuur, een prachtige natuur, veel ambachtelijke en eerlijke producten en bovendien een gastvrije bevolking. Door de typisch Spaanse en Andalusische producten te importeren zijn deze heerlijke producten nu ook verkrijgbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Shop Andalucia heeft het grootste online assortiment Spaanse producten, die stuk voor stuk met liefde en kennis uitgekozen zijn. Consumenten profiteren van voordelige prijzen en levering binnen 48 uur. Bovendien steunt de webwinkel de lokale bevolking in de strijd tegen werkloosheid.

 1. Annemarie zegt:

  Als ik kind zo blij was ik toen ik de email ontving dat ik de prijs had gewonnen, een verrassingspakket vol Spaanse delicatessen! Daar komt bij dat ik gek op Spaans eten ben dus naar aanleiding van bovenstaand artikel was ik al behoorlijk lekker gemaakt! Gisteren is het pakket binnengekomen, wat ziet het er verrukkelijk uit: bedankt reishonger & shop Andalucia, geweldig!!!

 2. Beste Martijn,

  Gisteren mocht ik het super volle heerlijke Spaanse verrassingspakket ontvangen. Wat een feest om het uit te pakken, echt geweldig! We zijn er zo blij mee!

  Daarom nogmaals dank voor deze enorm leuke prijs, we gaan er heerlijk van geniet. En zullen aan jullie denken bij het smullen :-).

  Fijn weekeinde!
  Nonie

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>