Slapen in een slakkenhuis?

Reisorganisatie Eliza was here speelt in op de trend om te ontsnappen aan het alledaagse leven door te slapen op bijzondere plekken. Eliza was here dompelt vakantiegangers onder in vakantie-ervaringen in haar "ontdekkingen" zoals een traditioneel Grieks grothuis, bungalows in de vorm van een slakkenhuis of een oud landhuis met biologische tuin.

Reisorganisatie Eliza was here speelt in op de trend om te ontsnappen aan het alledaagse leven door te slapen op bijzondere plekken. Eliza was here dompelt vakantiegangers onder in vakantie-ervaringen in haar ontdekkingen zoals een traditioneel Grieks grothuis, bungalows in de vorm van een slakkenhuis of een oud landhuis met biologische tuin.

Reisorganisatie Eliza was here speelt in op de trend om te ontsnappen aan het alledaagse leven door te slapen op bijzondere plekken. Eliza was here dompelt vakantiegangers onder in vakantie-ervaringen in haar “ontdekkingen” zoals een traditioneel Grieks grothuis, bungalows in de vorm van een slakkenhuis of een oud landhuis met biologische tuin.

Grothuis op het Griekse eiland Santorini
Net als de lokale bevolking slapen in een traditioneel Grieks grothuis? Dat kan! De Cave Houses liggen in een wirwar van steegjes en sprookjesachtige historische gebouwen in het grotendeels autovrije stadje Oia op Santorini. Ze zijn geschikt voor twee tot drie personen en bieden vanaf het privéterras uitzicht over de zee en de kraterwand Caldera. De inrichting is authentiek: wit met blauwe accenten en de dikke muren zorgen samen met een ventilator voor verkoeling. Een verblijf in deze grothuizen is exclusief te boeken bij Eliza was here vanaf 835 euro p.p. voor een achtdaags verblijf o.b.v. twee personen.

Slakkenhuisjes in Andalusië
Wie even helemaal wil ontsnappen kan terecht in wel heel unieke huisjes in Andalusië. Hotel “los Caracoles” bestaat uit vijf bungalows voor twee tot drie personen in de vorm van slakken die rondom een Gaudi-achtig gebouw met zes hotelkamers liggen. Opmerkelijke architectuur te midden van de natuur met zwembad. Dit slakkenhuisjescomplex is gebouwd door een Spanjaard die de loterij won en zijn droom om het mooiste hotel ter wereld te bouwen verwezenlijkte. Verblijf vanaf 465 euro p.p. voor een achtdaags verblijf o.b.v. twee personen.

Eeuwenoud landhuis op Menorca
“Alcaufar Vell” is een charmant oud landhuis op Menorca daterend uit de dertiende eeuw en nog steeds familiebezit. Onder het mom van “mooie dingen zijn er om te delen” zijn er 21 ruime hotelkamers, een zwembad, hydromassage en een restaurant met topchef. Alcaufar Vell wordt omringd door olijfbomen en ademt een eeuwenoude sfeer met een patio die aandoet als een pleintje in een mediterraans dorpje. Menorca is Eliza was here’s nieuwste bestemming. Verblijf inclusief ontbijt vanaf 825 euro p.p. voor een achtdaags verblijf o.b.v. twee personen.

Alcaufar Vell Menorca

Agriturismo op Sicilië
Het echte Italiaanse leven ontdekken doe je op een Siciliaanse boerderij met de eeuwenoude tradities van de familie Curatolo. Azienda Duca di Castelmonte heeft de voormalige stallen omgetoverd tot appartementen voor twee tot zes personen in landelijke stijl met eigen terras. Ook is er een huiskapelletje, tuin, zwembad en voor kinderen een speeltuin en sportveld. Bij deze kleurrijke gerestaureerde agriturismo kookt de moeder des huizes dagelijks voor iedereen met verse producten uit de tuin, olijf- en de citrusboomgaarden. Verblijf inclusief ontbijt vanaf 750 euro p.p. voor een achtdaags verblijf o.b.v. twee personen.

Designwinnaar Cressa Ghitonia Hotel & SPA op Kreta
Designhotel Cressa Ghitonia Hotel & SPA is een omgebouwd dorpje op Kreta en in bezit van de familie Folia. Zij hebben deze 19e eeuwse huisjes gerenoveerd tot een sfeervol complex met 15 appartementen en studio’s voor twee tot zes personen. Ook vind je er een zwembad, restaurant en een uitgebreide SPA. Cressa Ghitonia is verkozen tot het beste “New Small Hotel, Construction and Design” van Europa door de International Hotel Awards. Een verblijf in Cressa Ghitonia is exclusief te boeken via Eliza was here vanaf 495 euro p.p. voor een achtdaags verblijf o.b.v. twee personen.

Designwinnaar Cressa Ghitonia Hotel & SPA op Kreta

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>