Reishoroscoop 2024 – Delta Air Lines kijkt in de sterren

Wat zal het jaar 2024 je brengen op reisgebied? De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vroeg aan astrologe Lisa Stardust (what’s in a name) alle tekens van de dierenriem te koppelen aan dé ideale reisbestemming voor hun sterrenbeeld in 2024.

Ram

Rammen zijn onafhankelijk en houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Met hun vurige houding gedijen ze te midden van opwinding, drukte en bedrijvigheid. Het bruisende Los Angeles, stad van de engelen, biedt dit alles en meer. Een ram reist in stijl en slaat dus zeker Delta’s prachtige nieuwe LAX Sky Club – onlangs uitgeroepen tot de beste luchthavenlounge van Noord-Amerika door Business Traveler USA – niet over. Naast de verscheidenheid aan eten, drankjes, cocktails, misschien ook voor het leggen van nieuwe connecties.

Los Angeles

Stier

Stieren staan bekend om hun hoge normen en geven de voorkeur aan niets minder dan perfectie. Hun verlangen om in de buurt van schoonheid te zijn, brengt hen naar bestemmingen die hun smaak verbreden en nieuwheid omarmen. De Portugese hoofdstad Lissabon verleidt Stieren met zijn prachtige architectuur en mooie azulejos-tegels. De musea en cultuur sluiten naadloos aan bij de behoefte aan esthetiek van de stier en de pastelkleurige huizen omlijst door regenboogzonsondergangen zetten de artistieke kant van dit sterrenbeeld in vuur en vlam. Dus Stieren, neem je gezin mee naar Lissabon.

Lissabon

Tweelingen

Tweelingen schittert van veelzijdigheid en nieuwsgierigheid tijdens het reizen. De veranderlijke aard van Tweelingen geniet ervan om zowel in een bruisende stad te zijn als in een sereen landschap. Boston, heeft het allemaal: groene ruimtes, galerijen, musea en een bruisende restaurant- en bar-scene. Met een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden zal Tweelingen gemakkelijk iets nieuws vinden om te verkennen en hun nieuwsgierige neigingen te bevredigen. Het avontuur begint al aan boord van de directe Delta vlucht door te bestellen uit Delta’s roterend cocktailprogramma, zoals Tip Top’s Old Fashioned, Espresso Martini, Bee’s Knees en meer!

Boston

Kreeft

Sentiment en emoties staan centraal in de reisplannen van Kreeft en zij zijn op zoek naar comfort en emotionele verbinding. Plan om in de herfst van 2024 te reizen, want Mars komt op 4 september in Kreeft, wat nieuwe inspireert tot een nieuw begin en de behoefte om te verkennen. Een aanbevolen bestemming voor de kreeft is Curaçao. Het eilandgevoel en de rijke cultuur van Curaçao trekt aan het gevoel van Kreeft, waardoor het een plek is waar ze zich veilig kunnen voelen om hun emoties te laten bloeien en vrij te laten. Delta vliegt op zaterdag via Atlanta naar Curaçao waarmee een interessante combinatie van deze bestemmingen mogelijk is.

Curaçao

Leeuw

Leeuw straalt met pracht, schoonheid en grootsheid en kiest voor een bestemming die past bij hun levendige en glamoureuze persoonlijkheid. Laat in de zomer of vroeg in de herfst is een goede tijd voor Leeuw om te reizen, omdat Pluto Leeuw dwingt om zich begin september open te stellen voor reizen en relaties. New York is dé bestemming voor Leeuw om te schitteren. Of ze nu het bruisende nachtleven willen ervaren of een wandeling willen maken in de buitenwijk Brooklyn, New York biedt Leeuw verschillende plekken waar ze kunnen stralen. De leeuw zit graag voorin en Delta One biedt de leeuw met een flat-bed en fine-dining een passende reiservaring.

New York

Maagd

Maagd geeft de voorkeur aan bestemmingen op basis van een mix van cultuur en schoonheid. Hun gedetailleerde manier van doen komt tot leven dankzij een nauwgezette planning die hen helpt te genieten van verrijkende ervaringen. Historisch belangrijke plaatsen met architectonische wonderen wekken natuurlijk de interesse van Maagd. Wellnessretreats en serene landschappen lenen zich voor Maagds behoefte aan rust. Miami staat bekend om zijn prachtige stranden, een bloeiende kunstscene en culinaire invloeden vanuit heel Latijns-Amerika.

Miami

Weegschaal

De liefde van Weegschaal voor alles wat mooi is, leidt tot het verkennen van nieuwe locaties die bekend staan om pracht, cultuur en geschiedenis. Omdat Weegschaal een sociaal teken is, kunnen ze genieten van steden met trendy restaurants en bars. Het bezoeken van musea en lokale hotspots zal de interesse en scherpe esthetiek van Weegschaal wekken. Bij het afwegen van alle bestemmingen is er eentje dichtbij in de sterren geschreven: Parijs. Weegschaal kan genieten van luxe escargots op de beste eetplekken langs de Seine of de fijne kunst bekijken in musea zoals het Louvre en het Rodin-museum, of als sportliefhebber Nederland aanmoedigen tijdens de Olympische Spelen.

Parijs

Schorpioen

Schorpioen geniet van off the beaten track bestemmingen met authentieke ervaringen waar de lokale bevolking hen de weg kan wijzen. Naarmate Pluto overgaat naar avontuurlijk Waterman, gaat de Schorpioen op zoek naar manieren om unieke herinneringen te creëren. Zo’n verborgen juweel is het Amerikaans Caribische eiland Puerto Rico. Puerto Rico barst van de tropische verborgen stranden, is de oorsprong van de Piña Colada en biedt zowel schoonheid als ontspanning. Delta vliegt er heen via Boston, New York , Detroit en Minneapolis, en een combinatie met een van deze steden maakt het een nog afwisselendere vakantie.

Reishoroscoop 2024

Boogschutter

Boogschutter zijn dé reizigers van de dierenriem. Ze koesteren het verkennen van nieuwe en opwindende plaatsen waar ze kunnen leren over verschillende culturen en gebruiken en exotisch eten kunnen proeven. De invloed van Pluto in 2024 zal Boogschutter een sterk gevoel van vrijheid geven om eindelijk die droomvakantie te maken. Aanbevolen bestemming is Colombia. Van het ronddwalen op Plaza Bolivar tot het bekijken van de kunst in het Botero Museum, zal Boogschutter zich gemakkelijk kunnen onderdompelen in de cultuur van Bogota. Door te vliegen via New York en daar een stopover te maken wordt het een vakantie om niet te vergeten. Lees hier meer reisblogs over Colombia.

Colombia

Steenbok

Steenbok zoekt naar een combinatie van waarde en luxe tijdens het reizen. Maart 2024 brengt grote financiële stabiliteit en opent de deuren om met vakantie te gaan, omdat Saturnus, de heersende planeet van Steenbok, naar dromerig Vissen beweegt. Shannon zit vol met historische bezienswaardigheden en sprookjesachtige uitzichten. Zoals de Cliffs of Moher en Bunratty Castle, met een pint bij Durty Nelly’s, een pub van 400 jaar oud. Steenbokken hebben de neiging hun laptop mee te nemen om eventueel te werken, maar moeten in 2024 proberen een nieuwe bestemming te verkennen zonder deze afleidingen.

Reishoroscoop van 2024

Waterman

Waterman houdt ervan om dingen te doen die anders zijn, educatief zijn en als natuurliefhebbers genieten ze vaak van een bezoek aan de natuur. Laat in de lente is een geweldige tijd voor Waterman om te reizen, omdat Jupiter in 2024 door Waterman zal bewegen en veel geluk en accommodatie naar dit teken zal brengen. Austin in Texas is een aanbevolen bestemming die Waterman de kans om te leren biedt in het Texas Science & Natural History Museum. Het kalmerende water van Barton Springs zal ook een broodnodige dosis Texaanse natuur en herstel bieden voor Waterman.

Austin

Vissen

Vissen hebben een romantische natuur en genieten ervan plekken te verkennen die uit een film lijken te komen. Heldere kleuren en uitzichten op de natuur inspireren de creatieve ziel van Vissen. Neptunus, de heersende planeet van Vissen, biedt de kans biedt om naar een droombestemming te reizen. Honolulu in Hawaï biedt stranden, cultuur en enkele van de mooiste bloemen ter wereld. Vissen kunnen ook ontspannen op de witte stranden of het Honolulu Museum of Art bezoeken, met werken uit heel Azië, de VS en Europa voor een inspirerende dosis cultuur.

Honolulu

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>