Mapping Paradise

TomTom biedt een wel heel bijzondere droombaan: ze zoeken bestuurders die paradijselijke eilanden ontdekken en in kaart brengen.

Verdien 10.000 euro door twee weken door te brengen op een tropisch eiland

TomTom biedt een wel heel bijzondere droombaan: ze zoeken bestuurders die paradijselijke eilanden ontdekken en in kaart brengen.

TomTom nodigt je uit te helpen met het maken van gloednieuwe navigatiekaarten voor vijf tropische eilanden: het paradijselijk Fiji in de Grote Oceaan, het luxueuze Saint Lucia in het Caribisch gebied, het tropische Mauritius in de Indische Oceaan, het juweeltje Santiago, Kaapverdië, in de Atlantische Oceaan of de Seychellen, een wonderlijk eiland in de Indische Oceaan, bekend om de prachtige witte stranden en de reuzenschildpadden. Jij kan hierbij helpen. TomTom zoekt namelijk bestuurders die deze paradijselijke eilanden ontdekken en in kaart brengen!

Vijf vacatures
TomTom is op zoek naar vijf gezinnen of groepen vrienden die willen deelnemen aan een kaartproject. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen en je mag ook nog eens (maximaal) vier personen meenemen om je te helpen bij het in kaart brengen van een paradijselijk eiland! Eerdere ervaring met het in kaart brengen van gebieden is niet nodig. Zo lang je van prachtig weer houdt en het leuk vindt om mooie plekken te ontdekken, is alles in orde.

Uniek project: breng een tropisch eiland in kaart en verdien 10.000 euro
Alsof deze trip nog niet mooi genoeg is, krijgen de uitverkorenen van het Map Paradise Project ook nog eens een beloning van € 10.000. Dat komt neer op een salaris van € 5.000 per week; niet slecht voor ongeschoold, legaal werk op een tropische bestemming. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen op Map Paradise waarin je aangeeft waarom juist jij de perfecte kandidaat bent voor deze actie.

Met TomTom naar het paradijs
In totaal gaan vijf groepen twee weken op pad, waarbij TomTom alle onkosten betaalt. Je krijgt een speciale auto die is uitgerust met apparatuur voor het maken van kaarten. Met deze auto rijd je het eiland rond. Dit kan van een dag tot twee weken duren, afhankelijk van hoe vaak je stopt om te zwemmen, te snorkelen of te wandelen in de jungle. Een unieke ervaring natuurlijk.

De volledige wedstrijdperiode duurt van 31 mei tot en met 9 augustus 2012. Gedurende de wedstrijdperiode kan je om de twee weken een reis winnen voor het in kaart brengen en verkennen van een van de vijf eilanden. Om de twee weken eindigt de wedstrijd voor een eiland en begint een nieuwe. Je kunt deelnemen aan meerdere wedstrijdtermijnen.

 • Wedstrijdtermijn één: van 31 mei tot en met 14 juni: Viti Levu, Fiji
 • Wedstrijdtermijn twee: van 14 juni tot en met 28 juni: St. Lucia
 • Wedstrijdtermijn drie: van 28 juni tot en met 12 juli: Mauritius
 • Wedstrijdtermijn vier: van 12 juli tot en met 26 juli: Santiago, Kaapverdië
 • Wedstrijdtermijn vijf: van 26 juli tot en met 9 augustus: Mahé, de Seychellen
Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)
 1. L(Linda)&G(Gert) zegt:

  Fantastische actie, we zijn toch bij een van deze eilanden in de buurt dus schrijven ons direct in 🙂

 2. Gwendolyne zegt:

  Ah jammer de link doet het niet bij mij, straks nog een keer proberen!
  Dit zou de ideale job zijn als ik afgestudeerd ben :D!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>