Met de caravan naar China liften

liften-caravan-china
Een Nederlander wil volgend jaar met zijn caravan liftend naar Shanghai reizen. Tjerk Ridder, muzikant en theatermaker, zal daarom afhankelijk zijn van automobilisten met een trekhaak.

Muzikale wereldreis
Tjerk neemt ook zijn hond en gitaar mee. Het is namelijk de bedoeling om onderweg zijn liftgevers te interviewen. Over hun goede voornemens en wat hen precies beweegt. Over hoe zij het beste uit zichzelf en uit anderen halen. Vervolgens smeedt Tjerk deze tips om tot songs en verhalen die uitbeelden hoezeer je anderen nodig hebt om verder te komen in het leven.

Dutch Cultural Centre
De eindbestemming van Tjerk is Shanghai. Daar vindt van 1 mei tot 31 oktober de World Expo plaats. In het Dutch Cultural Centre heeft hij alvast een optreden geregeld. Met zijn liedjes en verhalen wil Tjerk de stad Utrecht als kandidaat voor de Wereldexpo van 2018 naar voren schuiven. Tjerk staat op 3 januari op zijn eerste liftgever te wachten in Utrecht.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>