Riksja Reisevent

Zondag 6 november wordt DeFabrique in Utrecht van binnen helemaal omgetoverd en word je mee op wereldreis genomen! Je start bij incheckbalie op Schiphol en vliegt via de gezellige terrasjes van Zuid-Europa naar de States voor een hamburger en dan op naar Afrika om te speuren naar de Big Five. Maar de reis gaat verder, zo leer je onder andere in Zuid-Amerika hoe je het beste om kunt gaan met kou en de Maori's van Nieuw-Zeeland leren je hun Hakadans.

riksja reisevent 2016

Agenda Riksja Reisevent 2016

Wat je verder kunt verwachten van deze dag bomvol reisinspiratie:

Op reis met Dennis Storm

Dennis Storm stopt met 3 Op Reis, maar op ons Riksja Reisevent komt hij zeker nog vertellen over de reizen die hij gemaakt heeft. Hij heeft, net als wij, een enorme passie voor reizen en kan er uren over praten. Hij vertelt over de bijzondere mensen die hij ontmoet heeft, de gave plekken die hij heeft bezocht en de momenten op reis die hij niet snel meer zal vergeten.

Dennis Storm

Op reis met Dennis Storm

Leer van de pro’s

Riksja Travel en Getaway Travel hebben de handen ineen geslagen om jou twee workshops aan te bieden. Leer alle ins en outs tijdens de workshop ‘Portretfotografie‘. Want ken jij ook van die foto’s waarbij een gezicht zoveel meer zegt? Bijvoorbeeld die ene foto van die vrouw in Guatemala met een verhaal in haar ogen. Gaaf als je met dat soort foto’s terug kan komen van je reis, toch?

Ben jij meer iemand van het filmen? Of wil je dat juist leren? Volg dan de workshop ‘Filmen op reis met je smartphone‘. Je leert hierbij dat je met enkel je telefoon al heel mooie video’s kunt maken. Beide workshops worden gegeven door vakkundige docenten van de Getaway Academy en natuurlijk mag je beide workshops volgen.

Of volg de workshop van Mark Braber van Quinter. Hij leert je meer over persoonlijke ontwikkeling en hoe we dat bij ons nieuwe reisconcept LEAP Travel doen.

leaptravel

LEAP is een filosofie van Riksja die gaat over een nieuwe manier van reizen. Reizen die gaan over bewust ervaren van wat je meemaakt en over het ontwikkelen van jezelf.

Ontmoet Riksja Travel

Natuurlijk zijn wij er zelf ook! Je herkent ons aan onze rode Riksja-blouses. Vraag ons gerust het hemd van het lijf over je volgende bestemming en geef ons je reiswensen door zodat wij een reis voor je kunnen samenstellen. Of vertel over je eigen Riksja-reis, dat vinden we ook leuk om te horen! Ook onze lokale partners van Costa Rica, Marokko, Zuid-Afrika, Spanje en Australië zijn aanwezig.

Landenpresentaties

Je kunt ook één van de landenpresentaties volgen. Onze specialisten vertellen je alles over Vietnam, Indonesië, Zuid-Afrika, Cuba, Peru, Amerika, Thailand en Europa. De presentaties worden elk dagdeel één keer gegeven.

Ontmoet Riksja.

Ontmoet Riksja.

Ga speeddaten!

Huh, speeddaten? Jazeker! Ga op ‘bestemmingsdate’ met onze specialisten van Mexico, Marokko, China, Sri Lanka, Canada, Tanzania, Namibië, Costa Rica en RiksjaKids. Vraag de specialisten in 3 minuten alles wat jij wilt weten over de bestemmingen.

En de kids?

Wij zorgen vandaag voor de kinderen! Wij leren ze alles over reptielen en nemen ze mee op een leerzame speurtocht door de verschillende werelddelen. De speurtocht start bij de douane waar ze leren over wat je wel en niet mee mag nemen op reis. De kleintjes kunnen zich laten schminken als leeuw of vlinder en hun eigen luchtballon knutselen.

Experimenteren in het RiksjaLab

Wil jij ons helpen onze sites te verbeteren? Of wil jij ons laten weten welke bestemmingen je nog mist in ons aanbod en een handje helpen bij het ontwikkelen ervan? Kom dan naar het RiksjaLab!

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>